Huurwoningen huren in Eijsden

U zoekt een huurwoning in Eijsden. Of u nu een vrijstaande huurwoning een appartement een kamer een studio of een flat zoekt in Eijsden u vindt bij ons altijd het actuele aanbod van makelaars en van particulieren. U kunt zich op Huurda gratis inschrijven, zodat u als eerste op de hoogte wordt gehouden van het nieuwe aanbod van huurwoningen in Eijsden.

Of u tijdelijk wilt huren of voor onbepaalde tijd in Eijsden, dat maakt ook niet uit, wij bieden alle varianten van huurwoningen aan.

Wilt u uw appartement of huurwoning verhuren in Eijsden, dat kan ook via ons. Wij verhuren tijdelijk, kaal, gemeubileerd of gestoffeerd (ook via leegstandswet) of voor onbepaalde tijd woningen in Eijsden.

Actueel Aanbod Huurwoningen in Eijsden

Bekijk!

Appartement te huur in Eijsden

appartement in Eijsden

Catharinastr...
Eijsden
42 m²
€ 611,-

Te huur aan de Catharinastraat. Ruim appartement gelegen op de eerste verdieping. Woonkamer (6.6x3.6) met toegang tot de slaapkamer (3.3x3.6). De slaapkamer heeft een extra wastafel. Aparte keuken (1.2x2.2) v.v. gasfornuis, ijskast en ... Lees verder

Per direct beschikbaar. Aangeboden op: 02-07-2014

Bekijk!

Huurwoning te huur in Eijsden

huurwoning in Eijsden

Bisschop Era...
Eijsden
130 m²
€ 1.145,-

Te huur in het rustige dorp Eijsden een mooie tussenwoning met 3 slaapkamers en een tuin. Indeling: Entreehal ca. 6m2 met toegang tot separaat toilet. Via entreehal heeft u toegang tot de ruime woonkamer van ca. 45m2. De woonkamer... Lees verder

Per direct beschikbaar. Aangeboden op: 11-01-2014

Bekijk!

Woonhuis te huur in Eijsden

woonhuis in Eijsden


Eijsden
0 m²
€ 725,-

Eijsden. Appartement, 3 kamers. Deze woning wordt aangeboden door Woningzoek.nl. Meer informatie over dit object kunt u vinden op www.woningzoek.nl.

Per direct beschikbaar. Aangeboden op: 28-09-2012

Copyright 2010-2014 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden