Huurwoningen huren in Hoensbroek

U zoekt een huurwoning in Hoensbroek. Of u nu een vrijstaande huurwoning een appartement een kamer een studio of een flat zoekt in Hoensbroek u vindt bij ons altijd het actuele aanbod van makelaars en van particulieren. U kunt zich op Huurda gratis inschrijven, zodat u als eerste op de hoogte wordt gehouden van het nieuwe aanbod van huurwoningen in Hoensbroek.

Of u tijdelijk wilt huren of voor onbepaalde tijd in Hoensbroek, dat maakt ook niet uit, wij bieden alle varianten van huurwoningen aan.

Wilt u uw appartement of huurwoning verhuren in Hoensbroek, dat kan ook via ons. Wij verhuren tijdelijk, kaal, gemeubileerd of gestoffeerd (ook via leegstandswet) of voor onbepaalde tijd woningen in Hoensbroek.

Actueel Aanbod Huurwoningen in Hoensbroek

Bekijk!

Appartement te huur in Hoensbroek

appartement in Hoensbroek

Akerstraat-N...
Hoensbroek
42 m²
€ 525,-

Eenvoudig 1 slaapkamer appartement gelegen aan de Akerstraat Noord te Hoensbroek. Via de entree betreedt u de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van oven, fornuis en koelkast. Het gehele appartement is voorzien van ee... Lees verder

Per direct beschikbaar. Aangeboden op: 21-05-2016

Bekijk!

Studio te huur in Hoensbroek

studio in Hoensbroek

Julianastraa...
Hoensbroek
18 m²
€ 280,-

Studio te huur gelegen op de eerste verdieping (via de trap toegankelijk)De studio bestaat uit:Woonkamer / slaapkamer inclusief keukenblok (circa 15-18 m2)Badkamer inclusief toilet (circa 6 m2)Berging in de kelder (niet afgesloten)De ... Lees verder

Beschikbaar per: 01-06-2016. Aangeboden op: 13-05-2016

Copyright 2010-2016 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden