Huurwoningen huren in Velp Gld

U zoekt een huurwoning in Velp Gld. Of u nu een vrijstaande huurwoning een appartement een kamer een studio of een flat zoekt in Velp Gld u vindt bij ons altijd het actuele aanbod van makelaars en van particulieren. U kunt zich op Huurda gratis inschrijven, zodat u als eerste op de hoogte wordt gehouden van het nieuwe aanbod van huurwoningen in Velp Gld.

Of u tijdelijk wilt huren of voor onbepaalde tijd in Velp Gld, dat maakt ook niet uit, wij bieden alle varianten van huurwoningen aan.

Wilt u uw appartement of huurwoning verhuren in Velp Gld, dat kan ook via ons. Wij verhuren tijdelijk, kaal, gemeubileerd of gestoffeerd (ook via leegstandswet) of voor onbepaalde tijd woningen in Velp Gld.

Actueel Aanbod Huurwoningen in Velp Gld

Bekijk!

Huurwoning te huur in Velp Gld

huurwoning in Velp Gld

President Ke...
Velp Gld
75 m²
€ 650,-

Op zeer korte afstand van het centrum van Velp, op de 2e verdieping gelegen, 3-kamerappartement met 2 slaapkamers, 2 balkons en 2 separate bergingen.Het complex is gelegen nabij diverse openbaar vervoervoorzieningen, circuit Velp... Lees verder

Per direct beschikbaar. Aangeboden op: 01-08-2017

Bekijk!

Huurwoning te huur in Velp Gld

huurwoning in Velp Gld

Tramstraat
Velp Gld
172 m²
€ 1.600,-

In een prachtige villawijk in Velp-Noord gelegen sfeervolle helft van dubbel woonhuis met tuin en parkeergelegenheid.De Tramstraat is gedeeltelijk een eenrichtingsweg, waardoor deze zeer autoluw te noemen is. De straat mond uit in de Hoofds... Lees verder

Per direct beschikbaar. Aangeboden op: 20-07-2017

Copyright 2010-2017 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden