Contactpersoon gegevens HousingXL

Logo van HousingXL Vestdijk 159
5611 CB Eindhoven

Tel: 040 7600333

Website: http://www.housingxl.nl

Makelaar HousingXL is in Nederland één van de grootste huur en verhuurmakelaars die gespecialiseerd is in vastgoed, met name op het gebied van woonruimte. Makelaar HousingXL heeft meer dan 20 vestigingen in Nederland en we breiden nog steeds uit. Omdat al onze kantoren worden geleid door gediplomeerde verhuurmakelaars die zeer vertrouwd zijn met de plaatselijke verhuurmarkt hebben we al duizenden tevreden huurders kunnen helpen. Wij zijn geen makelaar in OG met verhuuractiviteiten die we er even bij doen maar we zijn voor de volle 100% gericht op de verhuur van onroerend goed.

Wij investeren in mensen, dus doen we alle mogelijke moeite om aan uw behoeften te voldoen, of u nu op zoek bent naar een kamer, een driekamerflat, een directiewoning voor de korte termijn of een riant buitenhuis met zes kamers. De kans is groot dat HousingXL datgene heeft waar u naar op zoek bent. Neem gerust contact op met één van onze vestigingen.

Uw voordelen:

Geen wachtlijsten
Het grootste verhuurnetwerk van Nederland
Geen inschrijfkosten
U wordt te woord gestaan door gediplomeerde verhuurmakelaars
Bezichtigingen vinden altijd plaats met één van onze eigen verhuurmakelaars
Flexibele bezichtigingstijden die u uitkomen
Wij onderhandelen voor u over de voorwaarden met de verhuurder
Wij stellen een huurcontract op dat uw belangen het best behartigt

De medewerkers van de HousingXL vestiging in uw rayon kunnen u over al onze diensten informeren. Natuurlijk kunt u zich ook online inschrijven. Eén van onze verhuurmakelaars neemt dan zo spoedig megelijk contact met u op.

Actueel Aanbod Huurwoningen van HousingXL

Helaas zijn er geen resultaten voor uw zoekopdracht.

Copyright 2010-2018 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden