Appartement huren in Almere, El Grecostraat

appartement in Almere

Huurwoning: Appartement huren in Almere

El Grecostraat
1328ST Almere
€ 550,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door Jennifer

Deel:

Beschrijving appartement huren in Almere € 550,-

Op zoek naar een appartement waar u zo in kunt zonder te klussen? Dit volledig INSTAPKLARE 2 kamer appartement is gelegen op de 3e (bovenste) verdieping van kleinschalig appartementen complex. Er is een lift aanwezig, eigen berging op de begane grond en een prachtig uitzicht op groen en stadsgracht vanaf het balkon. Nabij het appartementen complex is ruim parkeergelegenheid op openbaar terrein.

In de wijk ligt op loopafstand een grote Albert Heijn, bushalte en gezondheidscentrum. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de A6 en A27.

Bouwjaar 2012. Gebruiksoppervlakte wonen ca. 53m2.

Begane grond: centrale hal met belplateau, lift, trappenhuis en bergingen.

3e verdieping: galerij met uitzicht op de daktuin, toegang tot het appartement met in de hal de meterkast (stadsverwarming en glasvezelkabel), ruime slaapkamer aan de voorzijde waar dubbele deuren aanwezig zijn naar de galerij. Aan de linkerzijde is een badkamer aanwezig voorzien van een ruime open douche ruimte met thermostaatkraan, wastafel en toilet. Verder is aan de linkerzijde een aparte berging aanwezig waar u de wasmachine kunt plaatsen. In het midden van het appartement is een open keuken aanwezig voorzien van een recht opgesteld keukenblok met ingebouwde apparatuur: keramische kookplaat, RVS afzuigkap, koelkast, vriezer en een hete luchtoven.

Aan de achterzijde is de woonkamer aanwezig met dubbele deuren naar het balkon. Het balkon biedt prima uitzicht op een groenstrook met stadsgracht. U heeft geen bovenburen dus u heeft meer zonlicht en meer privacy.


Eigenschappen appartement huren in Almere € 550,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden