Appartement huren in Amersfoort, Prinses Julianaplein

appartement in Amersfoort

Huurwoning: Appartement huren in Amersfoort

Prinses Julianaplein
3817CS Amersfoort
€ 795,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door Domica Amersfoort

Deel:

Beschrijving appartement huren in Amersfoort € 795,-

In het centrum van Amersfoort ligt dit zeer goed onderhouden appartement. Wonen in het centrum van Amersfoort, is wonen met alle voorzieningen bij de hand. Het historische centrum met gezellige terrassen, bioscoop en theaters liggen op loopafstand. Het NS station ligt net als de supermarkt voor de dagelijkse boodschappen in de buurt. Voor een eigen auto is het mogelijk om via de V.v.E. een parkeerplaats te huren. Op loopafstand is het vrij parkeren.

Begane grond:
De hoofdentree van het gebouw ligt aan de Arnhemseweg. Hier tref je het bellentableau, de brievenbussen, toegang tot de lift en het trappenhuis.

Vierde verdieping:
Via de hal komt u bij de entree van het appartement. De entree geeft toegang tot woonkamer en de badkamer. De woonkamer is sfeervol en praktisch ingericht. Het zonnige ruime balkon (zuiden) is toegankelijk vanuit de woonkamer. In dezelfde ruimte vindt u het bed. Dit is zeer praktisch en sfeervol afgeschermd door een kast met veel opbergruimte(hoogglans wit). Zo zijn woon- en slaapkamer op een moderne manier toch van elkaar gescheiden.

De open keuken grenst aan de woonkamer en is voorzien van een moderne hoogglans keuken (wit). De keuken is voorzien van 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi magnetron, koelkast inclusief vriesvak en een vaatwasser. De badkamer is ingedeeld met een douchecabine, wastafel en toilet. Hier vindt u eveneens de wasmachine- en drogeraansluiting.

Het gehele appartement is voorzien van een donker bruine laminaatvloer. In de onderbouw is een eigen berging en een afgesloten gemeenschappelijke fietsenberging.

Bijzonderheden:
- Gunning eigenaar
- Energielabel: A
- Aanvaarding en oplevering in overleg
- Het appartement is eveneens (deels) gemeubileerd te huren.
- Minimale huurperiode is 12 maanden, maximaal in overleg
- Huurprijs is exclusief € 57,- servicekosten per maand
- Huurprijs is exclusief gas, water en elektra alsmede televisie, internet en gemeentelijke belastingen en -heffingen.

Financiële voorwaarden:
Aspirant-huurders die in aanmerking wensen te komen voor het huren van dit object dienen te zijn ingeschreven bij Domica Amersfoort (kosten: eenmalig €40,00 en onbeperkt geldig), zodat er samen met Domica Amersfoort kan worden bezichtigd. Bij totstandkoming van een huurovereenkomst is de aspirant-huurder Domica Amersfoort standaard geldende contracts- en administratiekosten verschuldigd welke in totaal €275 inclusief BTW bedragen.

Domica Amersfoort beschouwt de verhuurder van dit object als de opdrachtgever. De opdrachtgever betaalt voor de werkzaamheden welke voor de opdrachtgever worden verricht.

Bij het aangaan van de huurovereenkomst dient de aspirant-huurder rekening te houden met de volgende aanloopkosten:
- 1e betaalperiode huurpenningen op grond van de huurovereenkomst
- waarborgsom op grond van huurovereenkomst
- administratiekosten voor Domica Amersfoort zijnde € 275 inclusief BTW

Voor meer info over deze en andere huurwoningen in de regio Amersfoort, mail naar amersfoort@domica.nl of bel naar 033-4632499.


Eigenschappen appartement huren in Amersfoort € 795,-

Copyright 2010-2017 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden