Huurwoning huren in Amersfoort, De Beurs

huurwoning in Amersfoort

Huurwoning: Huurwoning huren in Amersfoort

De Beurs
3823GA Amersfoort
€ 940,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Huurwoning aangeboden door Domica Amersfoort

Deel:

Beschrijving huurwoning huren in Amersfoort € 940,-

In de architectonische wijk Kattenbroek ligt aan de rand van het winkelcentrum “Emiclaer” deze ruime 3-kamer maisonnettewoning met een royaal dakterras. De unieke hoge hal en open sfeer van de 2 woonverdiepingen samen met de lichtkoepel op de 2e verdieping maakt deze woning tot een zeer licht huis. Voor alle dagelijkse benodigdheden kunt u terecht in het moderne winkelcentrum direct om de hoek. Station Schothorst en de uitvalswegen A1 en A28 bevinden zich in de directe nabijheid. Nieuwsgierig? Kijken mag!

Indeling:
De voordeur is een halve meter boven straatniveau gelegen en bij binnenkomst verrijst de hoge hal, met een trap naar de woonkamer. Links van de trap op de 1e verdieping is een aparte garderobe waar u gemakkelijk uw spullen in kwijt kunt. Hiernaast is het hangend toilet gesitueerd met wastafel. De lichte woonkamer is voorzien van een nette laminaatvloer en via het schuifpui kunt u naar het zeer ruime en zonnige dakterras op Zuid-West. Het terras is deels met een schutting omgeven waardoor er voldoende privacy is en je kunt hier dan ook van het vroege voorjaar tot het najaar prima vertoeven! Tevens is er een zonnescherm aanwezig die u de nodige verkoeling bied. De woonkamer is lekker knus en ingedeeld zodat u links kunt eten, hierdoor is er voldoende plek voor het woongedeelte. De grotendeels open keuken is netjes afgewerkt en voorzien van diverse inbouwapparatuur.

2e verdieping:
via fraaie spiltrap bereik je de bovenste verdieping waar u op een "voorzolder" voorzien van een grote lichtkoepel terecht komt. Hier is een leuke werkplek te creëren. Daarnaast zijn op deze verdieping 2 ruime slaapkamers gesitueerd, één hoofd slaapkamer en een ruime tweede slaapkamer. De badkamer met raam is voorzien van 2e toilet, douchecabine, vaste wastafel en toegang tot een aparte ruimte voor de wasmachine/droger.

Kortom, een verrassend ruime woning, voor langere periode beschikbaar welke op korte termijn te betrekken is.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar voor minimaal 12 maanden, maximaal in overleg
- Huurprijs is exclusief € 55,- servicekosten
- Huurprijs is exclusief gas, water, elektra en andere voorzieningen
- Geen rokers en huisdieren genieten de voorkeur
- Gunning eigenaar

Financiële voorwaarden:
Aspirant-huurders die in aanmerking wensen te komen voor het huren van dit object dienen te zijn ingeschreven bij Domica Amersfoort (kosten: eenmalig €40,00 en onbeperkt geldig), zodat er samen met Domica Amersfoort kan worden bezichtigd. Bij totstandkoming van een huurovereenkomst is de aspirant-huurder Domica Amersfoort standaard geldende contracts- en administratiekosten verschuldigd welke in totaal €275 inclusief BTW bedragen.

Domica Amersfoort beschouwt de verhuurder van dit object als de opdrachtgever. De opdrachtgever betaalt voor de werkzaamheden welke voor de opdrachtgever worden verricht.

Bij het aangaan van de huurovereenkomst dient de aspirant-huurder rekening te houden met de volgende aanloopkosten:
- 1e betaalperiode huurpenningen op grond van de huurovereenkomst
- waarborgsom op grond van huurovereenkomst
- administratiekosten voor Domica Amersfoort zijnde € 275 inclusief BTW

Voor meer info over deze en andere huurwoningen in Amersfoort, bel +31(0)33-4632499 of amersfoort@domica.nl


Eigenschappen huurwoning huren in Amersfoort € 940,-

Copyright 2010-2018 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden