Kamer huren in Amersfoort, Stationsstraat

kamer in Amersfoort

Huurwoning: Kamer huren in Amersfoort

Stationsstraat
3811MJ Amersfoort
€ 378,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Kamer aangeboden door Domica Amersfoort

Deel:

Beschrijving kamer huren in Amersfoort € 378,-

Op zoek naar een mooie kamer op een toplocatie?! Deze kamer is gelegen aan de Stationsstraat, op loopafstand van alle highlights van Amersfoort. Denk hierbij aan het centrum, het station maar ook het vernieuwde Eemplein met bioscoop ligt om de hoek.

De kamer is gelegen in het soutterain en is zo'n 13m2 groot. De gemeenschappelijke voorzieningen zoals badkamer, toilet en keuken worden gedeeld met 3 andere bewoners. Aan de achterkant van de woning is een kleine tuin aanwezig waar men in de zomer kan vertoeven. De badkamer is voorzien van ligbad, wastafel, douche en toilet.

Bijzonderheden:
- Te huur voor minimaal 12 maanden
- Gunning eigenaar
- De huurprijs is inclusief gas/water/elektra

Financiële voorwaarden:
Aspirant-huurders die in aanmerking wensen te komen voor het huren van dit object dienen te zijn ingeschreven bij Domica Amersfoort (kosten: eenmalig €40,00 en onbeperkt geldig), zodat er samen met Domica Amersfoort kan worden bezichtigd. Bij totstandkoming van een huurovereenkomst is de aspirant-huurder Domica Amersfoort standaard geldende contracts- en administratiekosten verschuldigd welke in totaal €275 inclusief BTW bedragen.

Domica Amersfoort beschouwt de verhuurder van dit object als de opdrachtgever. De opdrachtgever betaalt voor de werkzaamheden welke voor de opdrachtgever worden verricht.

Bij het aangaan van de huurovereenkomst dient de aspirant-huurder rekening te houden met de volgende aanloopkosten:
- 1e betaalperiode huurpenningen op grond van de huurovereenkomst
- waarborgsom op grond van huurovereenkomst
- administratiekosten voor Domica Amersfoort zijnde € 275 inclusief BTW

Voor meer info over deze en andere huurwoningen in de regio Amersfoort, mail naar amersfoort@domica.nl of bel naar 033-4632499.
Eigenschappen kamer huren in Amersfoort € 378,-

Copyright 2010-2018 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden