Studio huren in Amersfoort, Provenierssteeg

studio in Amersfoort

Huurwoning: Studio huren in Amersfoort

Provenierssteeg
3811JC Amersfoort
€ 700,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Studio aangeboden door Domica Amersfoort

Deel:

Beschrijving studio huren in Amersfoort € 700,-

Zeer ruim opgezette studio-appartement met uitzicht op de winkelstraat. Middenin het bruisende centrum van Amersfoort. Voor uw deur vindt u diverse restaurants, bars en andere uitgaansgelegenheden. Het kleinschalige appartementencomplex is opgesplitst in 4 appartementen.

Indeling:
Gezamenlijke entree met deurbellen plateau en brievenbus paneel. De trap brengt u naar de eerste verdieping waar u de toegangsdeur tot het appartement vindt. De hal wordt gedeeld met de 3 andere appartementen.

Het appartement is voorzien van dubbele beglazing en ontzettend ruim opgezet. Hierdoor is het op vele diverse manieren in te delen. Het begrip studio geeft het al aan. De woon- en slaapkamer bevinden zich in één ruimte. U kunt op uw eigen manier de studio indelen. Het appartement is voorzien van een laminaat vloer en veel lichtinval door de grote ramen aan de voorkant. Er is een keukenblok met kastruimte en een afzuigkap aanwezig. De bijkeuken biedt ruimte voor uw wasmachine of vriezer.

De badkamer is apart en voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. Vanuit de hal kunt u naar de tweede verdieping. Hier is nog een logeer-/studeerkamer met eveneens toegang tot het zonnige dakterras (ca. 8m2). De tweede kamer en het zonnige dakterras hoeft u niet met medebewoners te delen. In het onder gebouw heeft u nog een eigen berging voor uw fiets.

Bijzonderheden:
- Gunning eigenaar.
- Minimaal 12 maanden, hierna een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd.
- Beschikbaar voor een langere periode
- De huurprijs is exclusief gas, water en elektra.
- Voorkeur gaat uit naar een werkende vrouw.


Financiële voorwaarden:
Aspirant-huurders die in aanmerking wensen te komen voor het huren van dit object dienen te zijn ingeschreven bij Domica Amersfoort (kosten: eenmalig €40,00 en onbeperkt geldig), zodat er samen met Domica Amersfoort kan worden bezichtigd. Bij totstandkoming van een huurovereenkomst is de aspirant-huurder Domica Amersfoort standaard geldende contracts- en administratiekosten verschuldigd welke in totaal €275 inclusief BTW bedragen.

Domica Amersfoort beschouwt de verhuurder van dit object als de opdrachtgever. De opdrachtgever betaalt voor de werkzaamheden welke voor de opdrachtgever worden verricht.

Bij het aangaan van de huurovereenkomst dient de aspirant-huurder rekening te houden met de volgende aanloopkosten:
- 1e betaalperiode huurpenningen op grond van de huurovereenkomst
- waarborgsom op grond van huurovereenkomst
- administratiekosten voor Domica Amersfoort zijnde € 275 inclusief BTW

Voor meer info over deze en andere huurwoningen in de regio Amersfoort, mail naar amersfoort@domica.nl of bel naar 033-4632499.

Eigenschappen studio huren in Amersfoort € 700,-

Copyright 2010-2018 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden