Woonhuis huren in Amersfoort, De Bekroning

woonhuis in Amersfoort

Huurwoning: Woonhuis huren in Amersfoort

De Bekroning
3823EA Amersfoort
€ 1.495,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Woonhuis aangeboden door Domica Amersfoort

Deel:

Beschrijving woonhuis huren in Amersfoort € 1.495,-

Nabij het winkelcentrum Emiclaer ligt dit heerlijke maar ook bijzonder gebouwde woning met een woonoppervlakte van circa 185m2. De woning is gelegen in de wijk Kattenbroek in Amersfoort. Een gezellige en kindvriendelijke wijk met een winkelcentrum op loopafstand voor uw dagelijkse behoefte. Vanaf deze locatie bent u overigens op gepaste afstand van de snelweg de A1, A27 of A28. NS Station Schothorst is met ongeveer 10 minuten fietsen bereikbaar, sportvoorzieningen zijn er voldoende en gratis parkeergelegenheid is er voor deur van de woning.

Indeling:
Middels de voordeur van de woning kunt u de woning betreden waarna u in de hal terecht komt. In de hal treft u de meterkast aan welke voorzien is van voldoende stoppen, het toilet met fontein en de kapstok. Via de deur stapt u de split level woonkamer binnen. Dat wil zeggen dat bij binnenkomst direct de keuken gesitueerd is welke voorzien is van alle hedendaagse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, 5 pits gasfornuis, koel-vries combinatie, oven - magnetron en afzuigkap. Het fraaie van deze split level is dat u hier een eettafel kunt plaatsen waardoor er een echte woonkeuken gecreëerd wordt.

De woonkamer, te bereiken middels een trapje naar beneden, is gemakkelijk in te delen en bied u nog voldoende ruimte om een grote bank te plaatsen. Daarnaast is de woonkamer ontzettend licht te noemen door de vele, hoge raampartijen. Tevens kunt via de openslaande deuren de achtertuin betreden.

Middels de vaste trap kunt u de eerste verdieping bereiken waar u vier ruime slaapkamers aantreft. Deze gehele verdieping is voorzien van een laminaat vloer en de wandafwerking is neutraal te noemen, u kunt zo intrek nemen in de woning. Ook is op deze verdieping de ruime badkamer gesitueerd, de badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad, tweede toilet en een vaste wastafel.

Samenvattend spreken we hier van een woning welke zeer veel ruime bied, ontzettend licht is met een fraai afwerkingsniveau waar u zo intrek in kunt nemen. Overtuig uzelf, plan een bezichtiging en laat uw droom werkelijkheid worden op de Bekroning te Amersfoort.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar voor minimaal 12 maanden, voorkeur 24 of 36 maanden
- Huurprijs is exclusief gas, water, elektra, deze worden gemuteerd op naam van de huurder
- Parkeergelegenheid naast de woning.
- Gunning eigenaar.

Financiële voorwaarden:
Aspirant-huurders die in aanmerking wensen te komen voor het huren van dit object dienen te zijn ingeschreven bij Domica Amersfoort (kosten: eenmalig €40,00 en onbeperkt geldig), zodat er samen met Domica Amersfoort kan worden bezichtigd. Bij totstandkoming van een huurovereenkomst is de aspirant-huurder Domica Amersfoort standaard geldende contracts- en administratiekosten verschuldigd welke in totaal €275 inclusief BTW bedragen.

Domica Amersfoort beschouwt de verhuurder van dit object als de opdrachtgever. De opdrachtgever betaalt voor de werkzaamheden welke voor de opdrachtgever worden verricht.

Bij het aangaan van de huurovereenkomst dient de aspirant-huurder rekening te houden met de volgende aanloopkosten:
- 1e betaalperiode huurpenningen op grond van de huurovereenkomst
- waarborgsom op grond van huurovereenkomst
- administratiekosten voor Domica Amersfoort zijnde € 275 inclusief BTW

Voor meer info over deze en andere huurwoningen in de regio Amersfoort, mail naar amersfoort@domica.nl of bel naar 033-4632499.

Eigenschappen woonhuis huren in Amersfoort € 1.495,-

Copyright 2010-2018 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden