Appartement huren in Amstelveen, Fluweelboomlaan

Niet beschikbaar appartement in Amstelveen

Huurwoning: Appartement huren in Amstelveen

Fluweelboomlaan
1185 PP Amstelveen
€ 1.995,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door VGW Vastgoed

Deel:

Beschrijving appartement huren in Amstelveen € 1.995,-

Ruim gemeubileerd 3 kamer appartement van  ca. 110 m2 gelegen op de  Flueelboomlaan te Amstelveen voor  € 1.995,- per maand exclusief gebruikerslasten.

Omschrijving
Het luxe appartementencomplex Amestelle is van recente datum. Het heeft 15 woonlagen. Het heeft een moderne entree, lift en een grote ondergrondse parkeergarage. Het trappenhuis is goed verzorgd. Dit royale 3-kamerappartement is recent geheel gerenoveerd. Het ligt op de 9e verdieping op het zuidwesten. Het meet 110m2. De gehele woning is voorzien van een mooie Afzelia lamelparketvloer. Het heeft een hele grote woonkamer met een loggia. De twee ruime slaapkamers hebben ieder grote kastenwand. Een zeer fraaie nieuwe badkamer met ligbad en separate douche, toilet en een wastafelmeubel. Op de gang vindt u een gastentoilet. Wanden en vloeren zijn van grijs hardsteen. Er is een open keuken voorzien van alle moderne inbouwapparatuur. Er wordt op een 5-pits gaskookplaat gekookt. Er is een inloopkast waar de eigen centrale verwarmingsinstallatie staat. Het hele appartement is voorzien van buitenzonwering middels sunscreens. In de kelder is een ruime berging beschikbaar.

Locatie:
De locatie Fluweelboomlaan is meer dan ideaal. Ligt op de kop van de begeerlijke Van der Hooplaan met tal van top speciaalzaken. Aan de overkant ligt het vermaarde sportpark All Sports en zwembad de Meerkamp. Op loopafstand vindt u het overdekte winkelcentrum het Stadshart met zijn bibliotheek, Cobra Museum en Stadsschouwburg. De internationale school ligt op nog geen 100 meter afstand. Openbaar vervoersfaciliteiten zijn ronduit prima. De Fluweelboomlaan ligt niet op de vliegroute van Schiphol.

Bijzonderheden
- Klik hier  voor omgevingsinformatie.
- De woning is volledig gemeubileerd.  
- Inclusief parkeerplaats.
- Eindschoonmaak verplicht.
- € 155,- per maand voor stoffering en meubilering. 
- Huurperiode 12 maanden met optie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Eenmalige servicekosten á € 295,- exclusief 21% btw. 
- Beschikbaar per direct.

Prijs
€ 1.195,- exclusief gebruikerslasten (g/w/e, tv, internet en belastingen), stoffering, meubilering, keukenapparatuur en ondergrondse parkeergarage.
Eigenschappen appartement huren in Amstelveen € 1.995,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden