Appartement huren in Amsterdam, Bloemgracht

Niet beschikbaar appartement in Amsterdam

Huurwoning: Appartement huren in Amsterdam

Bloemgracht
1016 KL Amsterdam
€ 2.250,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door RNC Wonen

Deel:

Beschrijving appartement huren in Amsterdam € 2.250,-


Gemeubileerd appartement in hartje Amsterdam aan de grachten

Dit prachtige appartement, gelegen aan de Bloemgracht, één van de gezellige centrale grachten van onze bruisende hoofdstad Amsterdam. Het appartement is gelegen in de historische kern van de beroemde Jordaan, omsloten door prachtige 17e eeuwse architectuur. Gelegen aan het mooiste winkelgebied 'De Negen Straatjes' en op loopafstand van het Centraal Station, de Westermarkt, Westerkerk en de Dam: 5 minuten, het Leidseplein en het Koninklijk Paleis: 12 minuten.

Indeling en omschrijving huur appartement Amsterdam:

Door het gehele appartement liggen mooie houten vloeren.

Woonkamer:
De ruime woonkamer is prachtig ingericht met een mooie mix van modern en antiek, stijlvol interieur en ziet eruit als een showroom recht uit een prestigieuze catalogus.

Keuken:
De keuken is state-of-the-art en volledig uitgerust met alles wat u nodig hebt om een lekkere maaltijd te bereiden, waaronder een vaatwasser.

Slaapkamer met balkon:
Dan is er de mooie slaapkamer uitgerust met een comfortabel tweepersoonsbed. Het privé balkon met een adembenemend uitzicht ligt aangesloten op de slaapkamer (en vanuit de keuken).

Badkamer:
Dit appartement heeft een nette en zeer luxe badkamer, compleet met ligbad en een regendouche.

Dit appartement wordt geheel gemeubileerd aangeboden! Eventueel is er de mogelijkheid om een tweede slaapkamer te realiseren.


De huurprijs van dit appartement in Amsterdam bedraagt € 2250,00 exclusief de kosten voor het verbruik van energie. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van €3000,00.Voor meer informatie over het huren van dit appartement in Amsterdam kunt u contact met ons opnemen via info@rncwonen.nl

Eigenschappen appartement huren in Amsterdam € 2.250,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden