Appartement huren in Amsterdam, Herengracht

Niet beschikbaar appartement in Amsterdam

Huurwoning: Appartement huren in Amsterdam

Herengracht
1015 BT Amsterdam
€ 1.995,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door RNC Wonen

Deel:

Beschrijving appartement huren in Amsterdam € 1.995,-


Gemeubileerd appartement in hartje Amsterdam aan de grachten

Dit prachtige appartement, gelegen aan de Herengracht, één van de gezellige centrale grachten van onze bruisende hoofdstad Amsterdam. Het appartement is gelegen in de historische kern van de beroemde Jordaan, omsloten door prachtige 17e eeuwse architectuur. Gelegen aan het mooiste winkelgebied 'De Negen Straatjes' en op loopafstand van het Centraal Station, de Westermarkt, Westerkerk en de Dam.


Indeling en omschrijving huur appartement Amsterdam:


Entree:
Via een vaste trap bereikt u het appartement. De hal geeft u toegang tot de woonkamer met open keuken, de slaapkamer en de badkamer.


Woonkamer:
De gezellige woonkamer met open keuken is voorzien van een nette laminaatvloer en geniet van veel lichtinval middels de grote raampartijen. Door de ramen van de woonkamer heeft u uitzicht over de gracht.


Keuken:
De luxe keuken met keukeneiland is voorzien van keramische kookplaat.


Slaapkamer met dakterras:
De ruime slaapamer is voorzien van een nette laminaatvloer. Middels een deur in de slaapkamer krijgt u toegang tot het leuke dakterras.


Badkamer:
De luxe afgewerkte badkamer is voorzien van een bad, wastafel en toilet.

Dit appartement wordt geheel gemeubileerd aangeboden! Eventueel is er de mogelijkheid om een tweede slaapkamer te realiseren.


De huurprijs van dit appartement in Amsterdam bedraagt € 1.995,00 exclusief de kosten voor het verbruik van energie. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van €3000,00.Voor meer informatie over het huren van dit appartement in Amsterdam kunt u contact met ons opnemen via info@rncwonen.nlEigenschappen appartement huren in Amsterdam € 1.995,-

Copyright 2010-2020 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden