Appartement huren in Amsterdam, Middenweg

Niet beschikbaar appartement in Amsterdam

Huurwoning: Appartement huren in Amsterdam

Middenweg
1097vc Amsterdam
€ 1.450,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door 123Wonen Amsterdam

Deel:

Beschrijving appartement huren in Amsterdam € 1.450,-

Op een mooie en centrale locatie in Amsterdam Oost bieden wij een licht en efficiënt ingedeeld tweekamer appartement aan. Het appartement is circa 50 m2 groot, is eenvoudig maar netjes qua staat van onderhoud en de ligging centraal vanwege onder meer de nabijheid van uitvalswegen en de aanwezigheid van openbaar vervoer. 

Er is in de directe omgeving een breed scala aan winkels, trendy cafés en restaurants, sportfaciliteiten en parken. Binnen enkele minuten bereikt u de Linnaeusstraat, de Middenweg, Beukenplein en het nieuwe “Oostpoort gebied”. 

In stadsdeel Oost zijn maar liefst drie NS Stations te weten het Amstelstation, het Muiderpoortstation en Amsterdam Science Park voor diverse trein- metro- en bus/tramlijnen. De woning is nabij de Wibautstraat gelegen, praktisch om de hoek van het Amstelstation. De Zuid-As, het centrum, de Pijp en de Rivierenbuurt liggen allen op een afstand van minder dan 10 minuten fietsen. 

Deze woning is gelegen op de begane grond  en heeft 1 slaapkamer, de woning is onlangs gerenoveerd en verkeerd in bijzonder goede staat. 

 

De prijs is 1450,- euro exclusief gas water en licht

 

De woning is beschikbaar voor 12 maanden vanaf 28-11-2018

 

 


Eigenschappen appartement huren in Amsterdam € 1.450,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden