Woonhuis huren in Amsterdam, H. Stolleplantsoen

Niet beschikbaar woonhuis in Amsterdam

Huurwoning: Woonhuis huren in Amsterdam

H. Stolleplantsoen
1022KK Amsterdam
€ 2.200,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Woonhuis aangeboden door 123Wonen Amsterdam

Deel:

Beschrijving woonhuis huren in Amsterdam € 2.200,-

Deze woning is per 1 augustus 2018 beschikbaar

Zeer royale lichte stadsvilla in de kindvriendelijke wijk Elzenhagen, op loopafstand van de Noord-Zuidlijn, met parkeerplaats op eigen terrein. Deze moderne woning is van alle gemakken voorzien. Gebouwd in 2009 voldoet de woning aan alle moderne eisen en is volledig geïsoleerd. Er zijn 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een nette badkamer met bad, douche en een 2e toilet. Op de riante bovenverdieping is een 4e slaapkamer met een luxueus 2 persoons bubbelbad. Alle kamers zijn licht dankzij de grote ramen.

De locatie in Amsterdam Noord op loopafstand van winkels en openbaar vervoer is zeer populair door de bereikbaarheid van het centrum van Amsterdam middels de Noord-Zuid metrolijn (5 min). Met de fiets is het pontje naar Amsterdam Centraal binnen 15 minuten te bereiken. De wijk ligt direct aan de S116, waardoor het huis perfect bereikbaar is per auto.

De tuin op het zuiden is voor Amsterdamse begrippen buitengewoon mooi en heeft de hele dag zon. Aan de achterkant van de tuin loopt een waterpartij wat een enorm gevoel van ruimte en vrijheid geeft. Op een heerlijk terras kan genoten worden van de rust en ’s avonds kan er gedineerd worden aan een lange tafel.

Aan de voorzijde grenst het huis aan een plantsoen vol mooie bomen en planten en een speelterrein voor kinderen.

Noord is de meest populaire buurt en wordt ook wel het Brooklyn van Amsterdam genoemd. Het NDSM-terrein is beroemd om haar culturele programmering en ook aan de Noordzijde van het IJ zijn hotspots te vinden zoals de bioscoop FCHyena en vele goede restaurants.

Ondanks de nabijheid van Amsterdam Centrum ligt het prachtige Waterland binnen handbereik, met beroemde pittoreske dorpjes als Broek in Waterland, Zunderdorp op enkele minuten. Middenin het Waterland en slechts 5 minuten fietsen verwijderd ligt ook de golfbaan. Iets verder, maar nog steeds dichtbij liggen het populaire natuurgebied Twiske, maar ook de toeristische landmarks Volendam en Marken.


Prijs per maand 2200,-

Eigenschappen woonhuis huren in Amsterdam € 2.200,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden