Kamer huren in Apeldoorn, Hofveld

Niet beschikbaar kamer in Apeldoorn

Huurwoning: Kamer huren in Apeldoorn

Hofveld
7331KA Apeldoorn
€ 375,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Kamer aangeboden door 123Wonen Apeldoorn

Deel:

Beschrijving kamer huren in Apeldoorn € 375,-

Zelden kom je ze tegen, ruime kamers waar je een leuke indeling kan maken en veel lichtinval hebt. Tevens perfect afgewerkt en toegang naar een groot terras (ca 40m2)! Op loopafstand van de winkels in 'Hart van Zuid', CS en Hogeschool ROC. Gelegen in een kleinschalig huis met 3 andere gezellige, rustige en nette bewoners!

EEN UNIEKE KANS!

INDELING:
Centrale entree, hal, trapopgang. Op de begane grond is alleen de toegang naar deze kamer. De rest van de kamers bevinden zich op de 1ste etage. Veel privacy dus! Een grote ruimte van ca 27m2 in L-vorm met eigen wastafel. Mooie laminaatvloer op de grond en de wanden netjes afgewerkt. Volop ruimte om een aparte slaapkamer te realiseren middels een roomdivider een aparte woonkamer. Veel licht komt binnen via de grote raampartijen.

KORTOM EEN LEUKE RUIME KAMER.

Met andere medebewoners deel je een keuken v.v. alle apparatuur en de badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachine.

Gebruik van energie, internet, tv signaal en alle gemeentelijke belastingen €100,- per maand.

We zijn op zoek naar een gezellige medebewoner die past in de samenstelling van de andere bewoners. Kenmerken: rustig, sociaal en fatsoenlijk ingesteld, werkend en/of studerend in de leeftijd van 20 - 35 jaar. 


Eigenschappen kamer huren in Apeldoorn € 375,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden