Studio huren in Arnhem, Apeldoornseweg

Niet beschikbaar studio in Arnhem

Huurwoning: Studio huren in Arnhem

Apeldoornseweg
6814BM Arnhem
€ 595,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Studio aangeboden door 123Wonen Arnhem

Deel:

Beschrijving studio huren in Arnhem € 595,-

Wilt u wonen aan de rand van het gezellige centrum van Arnhem bij het Sonsbeekpark?! Deze ruime, gerenoveerde etage met eigen keuken en douche is gelegen in het souterrain aan de voorzijde van een prachtig herenpand tegenover het Sonsbeekpark. Het pand is uitstekend onderhouden en er wonen rustige mensen; zowel werkenden als studerenden maar dit is absoluut geen studentenhuis! Wilt u wonen in een rustig pand op een super centrale locatie?! Belt u ons dan snel voor een bezichtiging!

Indeling:
Entree/ hal met trap naar het souterrain waar de etage is gelegen. U komt binnen in de ruime en gestoffeerde woon/slaapkamer. U heeft een nette aparte keuken met  een douche (allebei gloednieuw!). De keuken is voorzien van een 4-pits fornuis en afzuigkap. Het toilet wordt gedeeld met slechts 3 medebewoners. Er is een overdekte fietsenberging achter het pand én er is een wasmachine in het souterrain, beide beschikbaar voor gemeenschappelijk gebruik (het gebruik hiervan is al bij de huurprijs inbegrepen).

Bijzonderheden:
- Per direct beschikbaar.
- Huurprijs: € 595,- incl. G/W/E + servicekosten (o.a. internet, televisie en gemeentelijke heffingen) 

Kijk altijd op onze website 123Wonen.nl voor ons actuele aanbod en onze bemiddelingsvoorwaarden. Bij 123Wonen kunt u zich direct gratis én onbeperkt inschrijven als woningzoekende.

Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw huidige/vorige verhuurder en als 123Wonen daar als verhuurmakelaar voor mag optreden ontvangt u als dank € 100,- als wij de woonruimte daadwerkelijk verhuren.

Eigenschappen studio huren in Arnhem € 595,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden