Huurwoningen huren in Assen

Huurwoningen Assen vindt u op Huurda.NL. Assen is de hoofdstad van Drenthe en is in het noorden van deze provincie gelegen. Assen telt ongeveer 65.000 inwoners en Assen is de snelstgroeiende stad van noordelijk Nederland. De gemeente Assen omvat behalve de stad Assen, de dorpen Witten, Loon, Rhee, Ter Aard, Ubbena, een gedeelte van Vries, Zeijerveen en Zeijerveld.
Kloosterveen is de nieuwste woonwijk, ook hier vindt u huurhuizen Assen. In de wijk komen ongeveer 6.500 woningen te staan en is zo opgezet dat alle woonstijlen van de twintigste eeuw er in terug te vinden is. 

De negen stadsdelen van Assen per januari 2010:
Centrum Assen, Assen-Oost, de Lariks, Noorderpark, Pittelo, Assen-West, Peelo, Marsdijk, Kloosterveen, Messchenveld (toekomst).

Op Huurda vindt u huurwoningen in Assen van makelaars en particulieren, tijdelijk en onbepaalde tijd te huur. U kunt ook uw koopwoning te huur aanbieden, allemaal gratis op Huurda.
Voor meer informatie over Assen zie Wikipedia Assen

Actueel Aanbod Huurwoningen in Assen

Bekijk!

Woonhuis te huur in Assen

woonhuis in Assen

Franjehoed
Assen
121 m²
€ 1.800,-

 Omschrijving Fraaie tussenwoning met grote woonkamer, drie slaapkamers, grote zolderverdieping, parkeergelegenheid op eigen terrein en met vrij uitzicht. Deze in 2016 gebouwde woning is gelegen in de woonwijk Diepstroeten aan de zuidoos... Lees verder

Per direct beschikbaar. Aangeboden op: 03-11-2018

Copyright 2010-2018 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden