Huurwoningen huren in Badhoevedorp

U zoekt een huurwoning in Badhoevedorp. Of u nu een vrijstaande huurwoning een appartement een kamer een studio of een flat zoekt in Badhoevedorp u vindt bij ons altijd het actuele aanbod van makelaars en van particulieren. U kunt zich op Huurda gratis inschrijven, zodat u als eerste op de hoogte wordt gehouden van het nieuwe aanbod van huurwoningen in Badhoevedorp.

Of u tijdelijk wilt huren of voor onbepaalde tijd in Badhoevedorp, dat maakt ook niet uit, wij bieden alle varianten van huurwoningen aan.

Wilt u uw appartement of huurwoning verhuren in Badhoevedorp, dat kan ook via ons. Wij verhuren tijdelijk, kaal, gemeubileerd of gestoffeerd (ook via leegstandswet) of voor onbepaalde tijd woningen in Badhoevedorp.

Actueel Aanbod Huurwoningen in Badhoevedorp

Bekijk!

Woonhuis te huur in Badhoevedorp

woonhuis in Badhoevedorp

Badhoevelaan
Badhoevedorp
100 m²
€ 1.000,-

LET OP: Te huur via Domica Amsterdam voor 3 maanden. Deze ruime 2 onder 1 kap woning is gelegen in een heerlijke omgeving in Badhoevedorp. De woning is ruim 100 m2 en beschikt over 2 slaapkamers. De ruim ingerichte woonkamer biedt een ... Lees verder

Per direct beschikbaar. Aangeboden op: 01-06-2015

Bekijk!

Appartement te huur in Badhoevedorp

appartement in Badhoevedorp

Zeemanlaan
Badhoevedorp
150 m²
€ 2.250,-

Comfortabele onlangs geheel gerenoveerd eengezinswoning gelegen in kindvriendelijke Badhoevedorp met garage en voor-en zonovergoten achtertuin. Indeling: Entree, ruime woon / eetkamer met toegang tot op luxe keuken met ingebouwde comb... Lees verder

Per direct beschikbaar. Aangeboden op: 18-06-2014

Copyright 2010-2017 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden