Huurwoningen huren in Bemmel

In het rivierenlandschap van de Betuwe ligt Bemmel. Vlakbij grote steden als Arnhem en Nijmegen en ook dichtbij Duitsland kunt u huren in Bemmel. De landelijke Gelderse plaats Bemmel ligt tussen de uiterwaarden van de Nederlandse rivieren en heeft 12.000 inwoners. Particulier huren in Bemmel kan in verschillende wijken van Bemmel, bijvoorbeeld rondom de oude kerk in het centrum of in de nieuwe wijken Klein-Rome, Klaverkamp en Essenpas. Een woning of appartement huren Bemmel kan in diverse wijken! Bemmel heeft een dorpscentrum met de belangrijkste voorzieningen, basisscholen en een middelbare scholengemeenschap. Huurwoningen Bemmel bieden u woonruimte in een Gelders dorp, van waaruit grote steden goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer, via de snelweg of het spoor. Bent u op zoek naar een uitgebreid aanbod gemeubileerde of gestoffeerde huizen te huur Bemmel? Bekijk het overzicht van Huurda.

Actueel Aanbod Huurwoningen in Bemmel

Bekijk!

Appartement te huur in Bemmel

appartement in Bemmel

Loostraat
Bemmel
18 m²
€ 375,-

Ruime kamer voorzien van eigen pantry en wastafel te huur in centrum van Bemmel. ALGEMEEN: * ca. 18 m2. * Eigen kitchinette. * Gemeenschappelijke toilet, douche en dakterras. * Onderhoud binnen en buiten goed.

Per direct beschikbaar. Aangeboden op: 30-09-2017

Bekijk!

Huurwoning te huur in Bemmel

huurwoning in Bemmel

Ringdijk
Bemmel
110 m²
€ 1.100,-

TE HUUR: In een mooie kindvriendelijk wijk in Bemmel, zeer nette en goed verzorgde tussenwoning, met een zonnige tuin, winkels en scholen zijn binnen enkele minuten bereikbaar, zo ook de uitvalswegen naar Nijmegen en Arnhem, de Radboud-univers... Lees verder

Per direct beschikbaar. Aangeboden op: 04-06-2017

Bekijk!

1-gezinswoning te huur in Bemmel

1-gezinswoning in Bemmel

van Ambestra...
Bemmel
173 m²
€ 1.100,-

Zie funda.nl:  Van Ambestraat 20  6681 AL  Bemmel

Per direct beschikbaar. Aangeboden op: 24-08-2012

Copyright 2010-2017 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden