Appartement huren in Breda, Okeghemlaan

appartement in Breda

Huurwoning: Appartement huren in Breda

Okeghemlaan
4837 AT Breda
€ 1.095,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door 123Wonen Breda

Deel:

Beschrijving appartement huren in Breda € 1.095,-

Groot appartement in de gewilde wijk Ruiterbos.
Bent u op zoek naar een heerlijk ruim appartement op een fraaie locatie met een uitzicht over de wijk 'Ruitersbos'? Is het voor u belangrijk dat de Ginnekenmarkt, het stadscentrum en het Mastbos op korte afstand gelegen zijn? Kom dan snel kijken bij dit ruime 4-kamer appartement, gelegen op de 1e verdieping, met balkon op het zuiden en berging in het souterrain. De ligging van het appartement is zeer aantrekkelijk in de villawijk Ruitersbos. Aantrekkelijk in de ruimste zin van het woord: nabij het Mastbos, winkelcentra, het Ginneken, het stadscentrum en diverse uitvalswegen.

Indeling
Begane grond:
Centrale entree / hal,met brievenbussen, trappenhuis en toegang tot de bergingen; eigen afsluitbare berging; parkeerplaatsen aan de achterzijde van het complex. 

1e Verdieping:
Entree/hal, met tochtportaal voorzien van een schitterende massief houten vloer, met toegang tot de badkamer, 3 slaapkamers, toilet en de woonkamer. Het betreft 2 grote slaapkamers, en een kinderkamer/kantoor. Toilet is mooi betegeld en voorzien van een hangend closet.
Woonkamer welke ook voorzien van eens schitterende massief houten vloer en stucwerk wandafwerking geeft ook toegang tot slaapkamer II, het balkon is aan de voorzijde in de open keuken. Alle slaapkamers zijn voorzien van een massief houten vloer.
De keuken welke deels is afgescheiden van de woonkamer heeft een 4 pits gastoestel met wasemkap en koelkast.

- Bijzonderheden:
- Fantastische ligging
- Gebruik van enorme binnentuin
- Heerlijk vrij uitzicht
- Zeer gewilde locatie
- Lage energiekosten (voorschot  €75 voor Gas/water)
- Borg 1 maand huur


Eigenschappen appartement huren in Breda € 1.095,-

Copyright 2010-2017 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden