Kamer huren in Breda, Hooilaan

kamer in Breda

Huurwoning: Kamer huren in Breda

Hooilaan
4816EC Breda
€ 410,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Kamer aangeboden door HousingXL

Deel:

Beschrijving kamer huren in Breda € 410,-

HousingXL biedt aan deze leuke kamer (ca. 13m2) met gezamenlijke woonkamer en tuin gelegen in Breda Oost nabij de scholen NHTV en AVANS.

De kamer is gelegen in een gezellig studentenhuis.

Via de hal is er toegang naar de eerste en tweede verdieping. Op deze eerste verdieping is de gezamenlijke woonkamer en de gezamenlijke keuken gelegen. De keuken is voorzien van combimagnetron, koel- vriescombinatie, kookplaat en afzuigkap. De keuken en woonkamer zijn beide voorzien van een nette parketvloer.

De kamer is gesitueerd aan de achterzijde van het pand. Deze is voorzien van vinyl vloerbekleding en heeft een groot raam waardoor voldoende licht de kamer binnenvalt en waardoor er een mooi uitzicht is over het groen in de wijk.

De badkamer is gelegen op de tweede verdieping en beschikt over een ligbad met douche, badkamermeubel, toilet en wasmachine. De wasmachine is eigendom van de huurders en dient -indien nodig- ook zelf door de huurders gerepareerd of vervangen te worden.

De ruime gezamenlijke achtertuin van ca. 50m2 beschikt over een overdekte fietsenstalling.

Alle voorzieningen worden gedeeld met de bewoners van de drie andere kamers.

Kortom een fijne kamer net buiten het stadshart van Breda voor € 410,00 incl. voorschot G/W/E, TV en internetaansluiting.

De verhuurder is op zoek naar een student met garantstelling van ouders.

Eigenschappen kamer huren in Breda € 410,-

Copyright 2010-2018 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden