Appartement huren in Capelle Aan Den Ijssel, Zijpenberg

Niet beschikbaar appartement in Capelle Aan Den Ijssel

Huurwoning: Appartement huren in Capelle Aan Den Ijssel

Zijpenberg
2905 RN Capelle Aan Den Ijssel
€ 1.295,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door 123Wonen Rotterdam

Deel:

Beschrijving appartement huren in Capelle Aan Den Ijssel € 1.295,-

Aan de binnenring gelegen goed onderhouden 4 kamer appartement, gelegen aan de Zijpenberg in Capelle aan den IJssel, met  balkon op de eerste verdieping, afzonderlijke berging en parkeerplaats op de begane grond.  Zeer gunstige ligging nabij scholen, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen. Prettige ligging aan de rand van recreatiegebied ‘Hitland’. Tevens is winkelcentrum en metrostation De Terp op loopafstand. 


Op de begane grond vindt je de centrale afgesloten entree met bellentableau met videofoon, brievenbussen, trappenhuis en lift. In de middels een automatisch bedienbare deur afgesloten parkeergarage is een eigen parkeerplaats aanwezig. 

Hal met toegang tot meterkast, toilet en woonkamer. Via de woonkamer toegang tot keuken en tweede hal, die toegang geeft tot 3 slaapkamers en badkamer.
De badkamer is voorzien van een ligbad en 1 seperaat toilet.

Huurcondities:

Huur: €1295,00 excl. g/w/l tv/internet
Waarborgsom: staat gelijk aan 2 maanden huur
Inkomenseis: minmaal 3 maal de maandhuur bruto
Minimale huurperiode: 12 maanden
Wijze oplevering: deels gestoffeerd

----

123Wonen Rotterdam werkt bij deze woonruimte als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw vorige verhuurder en als 123Wonen daar als verhuurmakelaar mag optreden ontvangt u als dank na een succesvolle bemiddeling € 100,-.

Voordat je een bezichtiging kan inplannen moet je ingeschreven staan op de website van 123Wonen. De inschrijving is geheel gratis. 

Vindt u dit aanbod op een andere website? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: http://www.123wonen.nl/makelaar/Rotterdam 

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met:

123Wonen Rotterdam
Sionstraat 13a
3061 EP Rotterdam

010-7600391
rotterdam@123wonen.nl

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Eigenschappen appartement huren in Capelle Aan Den Ijssel € 1.295,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden