Huurwoningen huren in Castricum

U zoekt een huurwoning in Castricum. Of u nu een vrijstaande huurwoning een appartement een kamer een studio of een flat zoekt in Castricum u vindt bij ons altijd het actuele aanbod van makelaars en van particulieren. U kunt zich op Huurda gratis inschrijven, zodat u als eerste op de hoogte wordt gehouden van het nieuwe aanbod van huurwoningen in Castricum.

Of u tijdelijk wilt huren of voor onbepaalde tijd in Castricum, dat maakt ook niet uit, wij bieden alle varianten van huurwoningen aan.

Wilt u uw appartement of huurwoning verhuren in Castricum, dat kan ook via ons. Wij verhuren tijdelijk, kaal, gemeubileerd of gestoffeerd (ook via leegstandswet) of voor onbepaalde tijd woningen in Castricum.

Actueel Aanbod Huurwoningen in Castricum

Bekijk!

Woonhuis te huur in Castricum

woonhuis in Castricum

Bakkummerstr...
Castricum
165 m²
€ 1.595,-

123wonen biedt aan: Grote eengezinswoning op een mooie locatie in het gezellig Bakkum. Deze woning maakt deel uit van een kleine woongemeenschap van in het totaal drie appartementen en deze ruime woning. U deelt de binnenplaats en acht... Lees verder

Per direct beschikbaar. Aangeboden op: 21-08-2018

Bekijk!

Woonhuis te huur in Castricum

woonhuis in Castricum

Belle van Zu...
Castricum
108 m²
€ 1.250,-

123Wonen biedt aan: Goed onderhouden 4-kamer woning met een prachtige ligging met tuin aan het water en dakterras op het zuidwesten. De woning bevindt zich op loopafstand van scholen, winkelcentrum ''Geesterduin'', natuurgebied ''... Lees verder

Per direct beschikbaar. Aangeboden op: 09-05-2018

Copyright 2010-2018 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden