Woonhuis huren in Delft, Guineelaan

Niet beschikbaar woonhuis in Delft

Huurwoning: Woonhuis huren in Delft

Guineelaan
2622 DJ Delft
€ 1.595,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Woonhuis aangeboden door 123Wonen Den Haag

Deel:

Beschrijving woonhuis huren in Delft € 1.595,-

123Wonen Den Haag, De verhuurmakelaar van de regio Den Haag biedt aan:

PER DIRECT: GEMEUBILEERDE HOEKWONING MET 5 SLAAPKAMERS! 

De woning ligt rustig aan de rand van de groene wijk Tanthof Oost. A4 en A13 zijn zeer dichtbij en tram 1 naar Scheveningen is op loopafstand. De supermarkt is lopend te bereiken en er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

U komt binnen via de hal met toilet en de trap naar de eerste verdieping. De woonkamer (ca. 25m2) is licht en heeft een half open keuken aan de voorzijde. De keuken is van alle gemakken voorzien. De woonkamer heeft een achterdeur die toegang geeft tot de ruime tuin (ca. 72m2) met stenen berging. Door de hoekligging heeft de tuin middag- en avondzon!

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde (ca.14,25m2) kijkt uit over de grote tuin. De andere slaapkamers (ca 9,70m2 en 6,8m2) hebben net als de slaapkamer aan de achterzijde een eigen wastafel. Op de eerste verdieping vindt u ook de geheel vernieuwde badkamer met moderne douche en toilet.

Op de tweede verdieping is op de overloop de opstelplaats voor de wasmachine. Op deze verdieping zijn nog eens 2 ruime slaapkamers met eigen wastafel. Er is een slaapkamer over de gehele breedte van de woning (ca. 21m2) welke is voorzien van dakramen voor extra lichtinval. De andere slaapkamer is ca. 7,20m2. De slaapkamers op deze verdieping hebben een maximale hoogte van 3,4m wat een enorm ruimtelijk effect heeft.

Een heerlijk familiehuis!

De huurprijs is € 1.595,-- per maand. G/W/L/TV/Internet zijn niet in de huurprijs inbegrepen. De waarborgsom bedraagt 1,5 maand. De huurperiode is 12 maanden met optie op verlenging.

Kenmerken:

- per direct beschikbaar

- mechanische ventilatie

- geheel voorzien van dubbel glas

- geen huisdieren

- geen studenten of groepen

 Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging neemt contact op via denhaag@123wonen.nl of bel 070-2210841

 

 

Eigenschappen woonhuis huren in Delft € 1.595,-

Copyright 2010-2017 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden