Appartement huren in Den Haag, Bankastraat

Niet beschikbaar appartement in Den Haag

Huurwoning: Appartement huren in Den Haag

Bankastraat
2585 EM Den Haag
€ 1.225,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door Duinzigt Wonen B.V.

Deel:

Beschrijving appartement huren in Den Haag € 1.225,-

GELEGEN IN DE PRACHTIGE ARCHIPELBUURT, NABIJ WINKELS, OV, CENTRUM EN UITVALSWEGEN EEN RIANT 23KAMER APPARTEMENT OP DE 1e ETAGE

Indeling
Hoofdentree op de begane grond met intercom en brievenbussen. De voordeur is gelegen op de 1e etage en verleent toegang tot een halletje met toegang tot de badkamer, keuken en wooneetkamer.

De zonnige woonkamer ensuite met erker, beschikt over hoge plafonds met prachtige ornamenten, mooie schouwen en een schuifseparatie met inbouwkasten. De basis keuken bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van een kookplaat en wasmachine aansluiting. De badkamer is voorzien van een toilet met fonteintje en douche. Aan de achterzijde is er een lichte serrekamer, voorzien van een vaste wastafel met onderkast.

Afmetingen ca.
Wooneetkamer5.95m. x 4.15m. 7.15m. x 4.15m.
Keuken3.30m. x 2.10m.
Serrekamer3.60m. x 3.10m.
Badkamer1.85m. x 1.05m.

Details
Direct beschikbaar
Nieuwe laminaat vloeren en schilderwerk
Woonoppervlak ca. 75m
Geschikt voor een werkend individu
Vele originele details
Maximale huurtermijn 24 maanden
1 maand borg

Locatie
De Bankastraat is een prachtige en gezellige winkelstraat waar u alle dagelijkse boodschappen kunt vinden. De Archipelbuurt is statige wijk met veel prachtige panden en is gelegen tussen Scheveningen en het Centrum. Beiden zijn dan ook met de fiets of met het openbaar vervoer makkelijk en snel te bereiken. De wijk kenmerkt zich ook door de vele ambassades en internationale organisaties waaronder het Vredespaleis. Parkeren kan hier met een bewonersvergunning.

Eigenschappen appartement huren in Den Haag € 1.225,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden