Appartement huren in Den Haag, Majubastraat

Niet beschikbaar appartement in Den Haag

Huurwoning: Appartement huren in Den Haag

Majubastraat
2572 NT Den Haag
€ 710,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door Duinzigt Wonen B.V.

Deel:

Beschrijving appartement huren in Den Haag € 710,-

ZEER COMPLEET EN UITGEBREID APPARTEMENT IN TRANSVAAL! NET OPGELEVERD NA GRONDIGE RENOVATIE! VIER KAMERS, NIEUWE KEUKEN, NIEUWE BADKAMER, EN EEN LEKKER BALKON!

Indeling
Entree is op straat niveau via een open portiek. De woning ligt op de tweede etage. U komt binnen in een nieuwe gang, welke toegang geeft aan alle vertrekken. Er ligt een ruime woonkamer aan de voorzijde van het appartement. De ruimte is net als de overige vertrekken net gestuct, en voorzien van nieuw laminaat.

De slaapkamers zijn in totaal drie ruimtes waarvan de hoofdslaapkamer aan de achterzijde ligt. Deze ruimte heeft dezelfde renovatiewerkzaamheden ondergaan en is bijna net zo groot als de woonkamer! Vanuit hier heeft u toegang tot het balkon. Voorts is er nog een slaapkamer aan de voorzijde, en een kleinere slaapkamer aan de achterzijde.

Het sanitair bestaat uit een separaat toilet met fonteintje, en een ruime badkamer met douche. De nieuwe badkamer is fraai volledig betegeld, en heeft een nieuw wasmeubel. De wasmachine aansluiting is hier aangelegd.

Aan de achterzijde is de nieuwe keuken genstalleerd. Hier vindt u een grote koelkast en vriezer, oven, vaatwasser en een vierpits gaskookplaat met afzuiger. Ook vanaf hier is toegang tot het balkon.

Afmetingenca.
Woonkamer4.55m x 3.95m
Slaapkamer3.30m x 3.15m
Slaapkamer1.85m x 2.85m
Slaapkamer3.90m x 3.85m
Keuken 3.20m x 1.75m
Badkamer2.30m x 1.60m
Balkon3.10m x 1.10m

Details
Woonoppervlakte 75m
Zojuist opgeleverd na grondige renovatie
Centrale locatie nabij de Haagsche Markt
Geschikt voor een werkend stel
Beschikbaar per direct!
Huurprijs is exclusief GWE
Waarborgsom 1,5 maand
Eerste bewoner na renovatie
Parkeren middels bewonersvergunning

Locatie
Dit fraaie 4kamer appartement is gelegen op een levendige locatie. De Paul Krugerlaan is de winkelstraat van het Transvaalkwartier waar u ook verschillende tramlijnen kunt vinden. De Haagse Markt is gelegen op loopafstand en het Centrum is gelegen op korte fietsafstand.Eigenschappen appartement huren in Den Haag € 710,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden