Appartement huren in Den Haag, Waldorpstraat

Niet beschikbaar appartement in Den Haag

Huurwoning: Appartement huren in Den Haag

Waldorpstraat
2521 CJ Den Haag
€ 555,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door Duinzigt Wonen B.V.

Deel:

Beschrijving appartement huren in Den Haag € 555,-

PRACHTIGE ZELFSTANDIGE STUDIO IN HET NIEUWBOUW PROJECT WALDO TWINS IN HET TRENDY LAAKHAVEN! U KUNT HIER ZELFS HUURSUBSIDIE AANVRAGEN WAARDOOR U AL HUURT VANAF CA. 350.00 PER MAAND uiteraard afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Indeling
Waldo Twins bestaat uit 2 afzonderlijke gebouwen met 3 woonlagen met een gezamenlijke binnenplaats ertussen en een overdekte parkeerplaats op de begane grond. Op de begane grond is tevens de hoofdentree van het wooncomplex met bellentableau, videofoon en brievenbus. Via het trappenhuis komt u op de galerij met de eigen voordeur en loopt u dit studiopaleisje binnen.

Deze studio wordt opgeleverd met een fraaie laminaat vloer en is rechthoekig zodat deze geheel naar wens ingericht kan worden! Het woonslaapgedeelte heeft veel natuurlijke lichtinval door de grote raampartij met glazen entree deur, welke middels nieuw matchende gordijnen verduisterd kunnen worden.

De semi openkeuken is uiterst modern, heeft een groot aanrechtblad en een inductie kookplaat met daarboven een fraaie r.v.s. afzuiger. Daarnaast kun je gebruik maken van praktische kastjes en lades, een middelgrote koelkast met vriesvakje en een oven! In de keuken is tevens de aansluiting voor uw wasmachine. De badkamer is voorzien van een zwevend toilet, een wastafel met spiegel en een inloopdouche. In de studio is er een kleine bergkast waar jouw eigen verwarmingsketel is genstalleerd vloerverwarming! en een tweede bergkast.

Onder het complex is een gemeenschappelijke fietsen en scooterberging en overdekte parkeergarage. Hier kunt u voor een meerprijs uw eigen overdekte parkeerplaats huren.

Alles is nieuw, alles is modern, en alles is voor je verzorgd van de vloer, tot de gordijnen en van verlichting tot de volledig ingerichte keuken, absoluut een bezichtiging waard!!

Afmetingen ca.
Woonslaapgedeelte4.40 x 3.45m
Keuken2.70 x 1.85m
Badkamer2.20 x 1.50m
Plafond hoogte2.60m

Details
Woonoppervlak ca. 24m.
Eigen centrale vloerverwarming
Energielabel A hoogst haalbare, lage energiekosten!.
Borg bedraagt 1.000
Gemeenschappelijke fietsen en scooterberging.
Mogelijkheid om uw overdekte priv parkeerplaats te huren onder het complex.
Huismeesters aanwezig.
Huursubsidie aanvragen mogelijk vanaf 23 jaar!
Minimale huurtermijn is 12 maanden.

Locatie
Dit wooncomplex ligt aan de voet van onder andere de Haagse Hogeschool 23.000 studenten, Mondriaan College, het grootste overdekte winkelcentrum van Den Haag De Megastores en vele nieuwe kantoren en woningen. Openbaar vervoermogelijkheden zijn op zeer korte afstand.


Eigenschappen appartement huren in Den Haag € 555,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden