Appartement huren in Eindhoven, De Remise

Niet beschikbaar appartement in Eindhoven

Huurwoning: Appartement huren in Eindhoven

De Remise
5611CX Eindhoven
€ 1.250,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door 123Wonen Eindhoven

Deel:

Beschrijving appartement huren in Eindhoven € 1.250,-

Zeer mooi drie kamer appartement in het centrum van Eindhoven met een eigen overdekte parkeerplaats.

Het appartement is gelegen op de derde verdieping van "Recidence Du Center". Middels een afgesloten poort die alleen door bewoners geopend kan worden komt u op de binnenplaats. Hier bevindt zich tevens de tweelaags parkeergarage die bij het complex hoort. De parkeerplaats die bij het appartement hoort bevindt zicht op de onderste parkeerlaag (dus overdekt).

Middels de centrale ingang komt u in het portaal waar u kunt kiezen om met de lift of met de trap naar de derde verdieping te gaan.
Het appartement bevindt zich in een hoek van het complex waardoor alleen de voordeur aan de galerij grenst.

Via de hal met de meterkast komt u in de hal waar zich de deuren naar de toilet, badkamer, woonkamer en de twee slaapkamers bevinden.

De badkamer is voorzien van een ligbad en inloopdouche. Tevens bevinden zich in de badkamer de wasmachine en droger aansluitingen.

De ruime woonkamer is voorzien van een open keuken en een balkon. In de woonkamer ligt een houtenvloer. De muren en plafonds zijn recentelijk geschilderd.

De keuken is voorzien van koelkast, combi magnetron, kookplaat (gas) en een vaatwasser. In de keuken bevindt zich tevens de deur naar een opbergkast waar de centrale afzuiging en de CV hangt.

De hoofdslaapkamer is ruim en licht door de ramen over de gehele lengte.
De tweede slaapkamer is voorzien van een houtenvloer en heeft een eigen balkon.

In het gehele appartement hangen voor de ramen gordijnen en vitrages.

In de kelder van het complex bevindt zich een eigen berging met schappen voor het opbergen van spullen. Er is in de kelder een gezamenlijke fietsenstalling die alleen voor bewoners toegankelijk is.

De woning kan zo betrokken worden. Er hoeft niet geschilderd te worden en op één slaapkamer na ligt er in het gehele appartement een houten vloer.

Op 200 meter afstand bevindt zich een Jan Linders supermarkt en op 400 meter afstand een AH. Het trein en busstation bevindt zich op 250 meter afstand.

Ondanks dat het appartement in het centrum is gelegen is het een rustig complex.

Bijzonderheden:

- Huurprijs totaal 1250 euro per maand inclusief servicekosten en overdekte parkeerplaats excl. gwl, tv, internet en gemeentelijke belastingen.

- Beschikbaar 1 december 2018.

- Minimale huurperiode 12 maandenEigenschappen appartement huren in Eindhoven € 1.250,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden