Garage huren in Eindhoven, Bergstraat

Niet beschikbaar garage in Eindhoven

Huurwoning: Garage huren in Eindhoven

Bergstraat
5611 JZ Eindhoven
€ 1.850,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Garage aangeboden door Goeth Vastgoed

Deel:

Beschrijving garage huren in Eindhoven € 1.850,-

Gelegen tussen de restaurantjes midden in de sfeervolle wijk de Bergen in Eindhoven, bevindt zich deze woning op de begane grond. De woning is met veel maatwerk hoogwaardig afgewerkt en gemeubileerd met Nederlands design. Het is een compacte woning, ideaal voor iemand die kan genieten van de stijlvolle inrichting. U kunt hier midden in de stad de rust op zoeken. 

 

Appartement:

Het appartement is geheel voorzien van nieuwe meubels van hoogwaardige kwaliteit. Het heeft een Mediterraanse look en feel met veel houtwerk, afgewisseld met moderne meubilering. De keuken is voorzien van een schitterende houten aanrechtblad, een inductie kookplaat met ingebouwde afzuigsysteem, vaatwasser en combi magnetron/oven. De slaapkamer heeft een 2-persoons bed. De badkamer heeft ook een Mediterraanse inrichting. Het is voorzien van een heerlijke regendouche, toilet en een stenen wasbak. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de de tuin. De tuin is voorzien van een gezellig zitje met een vuurkorf.  

 

Bijzonderheden:

- Gemeubileerd

- Minimale huurperiode van 6 maanden

- Huurprijs excl. GWE, tv/internet en gemeentelijke belastingen

- Het is mogelijk om een parkeerplaats bij dit appartement te huren. De parkeerplaats zal dan in de garage bij Paradijslaan zijn (2 straten verderop). Kosten: €100,00 per maand

- Optioneel is huishouding of 24/7 service van vrijwel iedere aard mogelijk

- Woning is ook voor kortere huurperiode beschikbaar

Eigenschappen garage huren in Eindhoven € 1.850,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden