Appartement huren in Groningen, Damsterdiep

Niet beschikbaar appartement in Groningen

Huurwoning: Appartement huren in Groningen

Damsterdiep
9711 SJ Groningen
€ 1.450,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door Maxx Vastgoed Groningen BV

Deel:

Beschrijving appartement huren in Groningen € 1.450,-

Een prachtige en volledig gemeubileerd twee slaapkamer appartement van 80 m2 met ruime tuin. De prijs is €1450,00 inclusief voorschotten van gas, water, elektra internet, tv en een A tot Z meubilering. De woning is uitermate geschikt als corporate appartement, of voor mensen van het UMCG, NAM, Google, PHD'ers of andere werkende profielen.

Let op de woning is niet geschikt voor studenten en is voor een maximale periode van 1 september tot 31 januari 2020 beschikbaar en het appartement word dus turn key opgeleverd.

Bij binnenkomst is er een hoge en ruime hal met veel karakter en originele ornamenten, opvolgend is er een ruime woonkamer heeft een half open keuken welke is voorzien van een vaatwasser, koelkast, combi oven/magnetron, fornuis en afzuigkap. Tevens heeft de woonkamer een sfeervolle verhoging waardoor de woonkamer erg speels aandoet. Aansluitend van de woonkamer is een zeer ruime tuin op het zuidwesten met berging, in de tuin is het heerlijk vertoeven en er is ruimte om de fiets te stallen

Er zijn twee ruime slaapkamers en een zeer bijzondere badkamer welke alleen goed uit te leggen valt op een van onze bezichtigingen.


De locatie is zeer centraal, zo is het op loopafstand van het centrum en alle uitvalswegen zijn dichtbij.

Parkeren is mogelijk in de tegenover gelegen parkeergarage tegen bewoners tarief.

Eigenschappen appartement huren in Groningen € 1.450,-

Copyright 2010-2020 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden