Appartement huren in Groningen, Friesestraatweg

appartement in Groningen

Huurwoning: Appartement huren in Groningen

Friesestraatweg
9743AA Groningen
€ 925,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door Maxx Vastgoed Groningen BV

Deel:

Beschrijving appartement huren in Groningen € 925,-

Nieuw opgeleverd appartement met twee slaapkamers op gunstige locatie te huur.

Het complex is gelegen aan de Friesestraatweg, naar verwachting wordt het complex per 1 november opgeleverd. Het betreft hier appartement aan de Friesestraatweg 149-09.

Aan de begane grond voorzijde komen enkele commerciële ruimten (denk aan een pizzeria, restaurant, broodjeswinkel, kantoor, gezondheidszorg, etc.). Ook is er voor alle bewoners een groot fitnesscentrum en sauna beschikbaar.

Het appartement is gesitueerd op de tweede etage rechter achterzijde. Het appartement heeft een oppervlakte van 47m2 en is volledig zelfstandig. Het appartement heeft een woonkamer met een open keuken (incl. koelkast met vriesgedeelte, afwasmachine, afzuigkap, combi magnetron, inductie-kookplaat) en verlichting. Ook beschikt dit appartement over twee slaapkamer. Verder heeft het appartement een aparte, luxe badkamer met douche, toilet, wastafel en luxe wastafelmeubel.

Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd, dit betekent inclusief pvc laminaat, gordijnrails en gestucte wanden. Alle apparatuur in de woonruimte is nieuw.

Daarnaast is de isolatie van de woonruimte als uitmuntend te omschrijven. Dankzij de goede wand en glasisolatie zijn omgevingsgeluiden nihil.

De huurprijs van €925,- is exclusief gas, water en elektra. Voor de voorzieningen in het pand (denk aan schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes/ verlichting gemeenschappelijke ruimtes/ huismeester etc) worden servicekosten gerekend welk gelijk zijn aan een bedrag €85,-. De woonruimte wordt naar verwachting per 1 november opgeleverd. De waarborgsom staat gelijk aan tweemaal de kale huurprijs + servicekosten (2x á €85,-). De huurperiode is minimaal 12 maanden.

Let op: Omdat het complex op dit moment in aanbouw is kan het pand niet zomaar betreden worden. Om wel een duidelijk beeld te geven van de woonruimte zijn er twee voorbeeld woonruimte gerealiseerd. De foto’s zijn van een soortgelijke woonruimte in het complex. Deze zullen tijdens de bezichtiging bezichtigt worden. Wij nodigen je graag uit voor een bezichtiging.

Eigenschappen appartement huren in Groningen € 925,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden