Appartement huren in Groningen, Hereweg

Niet beschikbaar appartement in Groningen

Huurwoning: Appartement huren in Groningen

Hereweg
9721AA Groningen
€ 1.310,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door Maxx Vastgoed Groningen BV

Deel:

Beschrijving appartement huren in Groningen € 1.310,-

Een fantastisch van 69m2 met een slaapkamer en een eigen inpandige parkeerplek. Het appartement is op fietsafstand gelegen van het centrum en vlakbij de uitvalswegen met een prijs van 1310,00 inclusief.

Het complex heeft in totaal 14 woonlagen, ieder appartement heeft een eigen privé parkeerplaats onder het pand.

Het appartement heeft een ruime woonkamer met nette keuken, aparte slaapkamer, nette badkamer en toilet. De vloer is afgewerkt met een gietvloer, het appartement heeft vloerverwarming.

Het centrum en centraal station zijn gemakkelijk per voet/ fiets te bereiken. Uitvalswegen zijn ook op korte afstand gelegen. De RUG, Hanze en het UMCG zijn gemakkelijk per fiets of openbaar vervoer te bereiken. Ook zijn er meerdere winkels en supermarkten op loopafstand.

In 2020 wordt de ringweg van Groningen ondergronds geplaatst. Door de ligging van het Pino Blanco zal het uitkijken op het park dat na de verplaatsing van de ringweg gerealiseerd zal worden.

Het appartement heeft ook een eigen buitenruimte/ balkon. Het appartement wordt zeer energiezuinig opgeleverd. Ook is er een lift in het object aanwezig.

*Let op: de foto’s zijn van een soortgelijke gemeubileerde woonruimte in het complex. De voorzieningen zijn wel van dezelfde kwaliteit.

De huurprijs is €1310,00 inclusief gas, water en elektra, wasmachine, droger en parkeerplek.

Eigenschappen appartement huren in Groningen € 1.310,-

Copyright 2010-2020 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden