Appartement huren in Groningen, Het Hout

Niet beschikbaar appartement in Groningen

Huurwoning: Appartement huren in Groningen

Het Hout
9723LB Groningen
€ 1.250,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door Maxx Vastgoed Groningen BV

Deel:

Beschrijving appartement huren in Groningen € 1.250,-

Fantastich gemeubileerd een slaapkamer appartement (60m2) met prive parkeerplek onder het complex aan de Kop van Oost met een gezamelijke tennisbaan met een prijs van €1250,00. inclusief, gas, water, electra internet,tv en volledige A tot Z meubilereing.

Het appartement beschikt over een speels ingedeelde woonkamer met aansluitend balkon en een luxe half open keuken welke is voorzien van een vaatwasser, 4 pits fornuis, afzuigkap, magnetron, oven, vaatwasser en koelkast met vriesvak.

Er is een ruime slaapkamer en badkamer met inloop douche, tevens is er een apart washok een fietsenberging en een overdekte prive parkeerplaats onder het complex wat bij het appartement hoort.

De prijs van €1250,00 is inclusief meubilering, gas, water, electra, internet, TV, parkeerplek, bergin en gezamelijk gebruik van de tennisbaan.


Populaire bezienswaardigheden in de buurt van de accommodatie zijn het Centrum Beeldende Kunst Groningen, de Oosterpoort en het Groninger Museum. De dichtstbijzijnde luchthaven is Groningen Eelde, op 15 km van de accommodatie.

Eigenschappen appartement huren in Groningen € 1.250,-

Copyright 2010-2020 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden