Appartement huren in Groningen, Paterswoldseweg

Niet beschikbaar appartement in Groningen

Huurwoning: Appartement huren in Groningen

Paterswoldseweg
9727BW Groningen
€ 895,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door 123Wonen Groningen

Deel:

Beschrijving appartement huren in Groningen € 895,-

123Wonen Dé Verhuurmakelaar biedt aan:

Appartement in Groningen-Zuid;

Paterswoldseweg, Groningen;

Appartement met 3 slaapkamers te huur vanaf 1 november! Het appartement is gelegen op de tweede etage, met trap bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid en een bushalte voor de deur. Ideaal voor werkende personen, expats en PhDers.

INDELING
Entree/hal, woonkamer (ca. 26 2m2) met toegang naar een ruim balkon (ca. 11 m2) op het westen, drie slaapkamers (13.6, 12.7 en 13 m2), separate keuken met een eenvoudig keukenblok met een koelkastje en een gaskookplaat, ruimte voor de wasmachine, badkamer met douche en wastafel, tweede balkon aan de achterzijde van ca. 6.5 m2.

BIJZONDERHEDEN
- Beschikbaar voor onbepaalde tijd
- Privé berging op de begane grond
- Voor 1-2 personen
- Parkeren voor de deur met een vergunning
-  Gestoffeerd appartement

HUURPRIJS/TERMIJN
Dit appartement is beschikbaar per 01-11-2019 voor minimaal 12 maanden, hierna is verlenging mogelijk voor onbepaalde tijd.
Huurprijs: € 895,- excl. GWL internet tv en gemeentelijke belastingen (regelt u zelf)
Borg: € 895,-

---
123Wonen Groningen treedt bij deze woonruimte op als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Voor dit object zijn dus geen bemiddelingskosten van toepassing.  Als u na de bezichtiging wilt gaan huren is de aanbetaling op de eerste huur €150, dit is om de woning te reserveren.

Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw vorige verhuurder en als 123Wonen daar als verhuurmakelaar mag optreden ontvangt u als dank € 100,-.

Vindt u dit aanbod op een andere website? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: http://www.123wonen. nl/makelaar/Groningen

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met: 123Wonen Groningen groningen@123Wonen.nl


Eigenschappen appartement huren in Groningen € 895,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden