Kamer huren in Groningen, Gorechtkade

Niet beschikbaar kamer in Groningen

Huurwoning: Kamer huren in Groningen

Gorechtkade
9713 CK Groningen
€ 350,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Kamer aangeboden door 123Wonen Groningen

Deel:

Beschrijving kamer huren in Groningen € 350,-

123Wonen Dé Verhuurmakelaar biedt aan:

Kamer in studentenhuis per direct te huur

Gorechtkade, Groningen

Deze twee kamers zijn gelegen in een studentenhuis aan de Gorechtkade in de Gorechtbuurt. Het gaat om twee kamers die aan één persoon verhuurd kunnen worden. Er is dus een aparte slaapkamer en woonkamer mogelijk! In de wijk zijn verschillende supermarkten te vinden en het centrum is binnen 10 minuten te bereiken. In dit huis zijn in totaal vier kamers.

Indeling huis: entree, hal met toegang tot de eerste kamer met wastafel van (9m2), apart toilet, aparte douche, keuken met wasmachine en toegang tot het balkon, tweede kamer van 7m2.

De kamers zijn per direct beschikbaar voor ten minste 12 maanden. De huur inclusief de nutsvoorzieningen bedraagt €350,- per maand.

123Wonen Groningen treedt bij deze woonruimte op als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Voor dit object zijn dus geen bemiddelingskosten van toepassing.  Als u na de bezichtiging wilt gaan huren is de aanbetaling op de eerste huur €150, dit is om de woning te reserveren.

Vindt u dit aanbod op een andere website? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: http://www.123wonen. nl/makelaar/Groningen

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met:

123Wonen Groningen
Westersingel 3
9718CA Groningen
050-7114422 
Groningen@123wonen.nl

Eigenschappen kamer huren in Groningen € 350,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden