Woonhuis huren in Groningen, Bankastraat

Niet beschikbaar woonhuis in Groningen

Huurwoning: Woonhuis huren in Groningen

Bankastraat
9715CB Groningen
€ 1.150,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Woonhuis aangeboden door 123Wonen Groningen

Deel:

Beschrijving woonhuis huren in Groningen € 1.150,-

123Wonen Dé Verhuurmakelaar biedt aan:

Riante woning voor 10 weken te huur!

Bankastraat, Groningen

Deze woning was voorheen een boven- en benedenwoning en is later samengevoegd. Hierom is er erg veel ruimte. Het gaat om een gezellige, gemeubileerde woning die voor de korte termijn (10 weken) te huur is. Ideaal ter overbrugging! Het is gelegen aan de Bankastraat die parallel ligt aan de Bedumerweg. In de woning is de Bedumerweg niet te horen en is het erg rustig. Winkelcentrum Beren ligt op 300 meter afstand en het centrum op fietsafstand.   

INDELING: Entree, hal met toilet en trapkast, lichte en ruime woonkamer met open keuken. Keuken is voorzien van vaatwasser, oven, koelkast, vijf-pits gasfornuis en toegang tot de bijkeuken met grote koelkast. Vanaf de bijkeuken is er toegang tot de schuur. De tuin is toegankelijk vanaf de schuur en keuken en bied verschillende zitplekken en een achterom.
Eerste etage: overloop, tussenhal met ruime kledingkasten, master bedroom met waterbed en balkon, badkamer met douche, bad en dubbele wastafel. Tweede slaapkamer/logeerkamer.
Tweede verdieping: Overloop, netjes ingerichte slaapkamer met zithoekje. Moderne badkamer met toilet, douche en wastafel. Via de overloop is de wasruimte bereikbaar.

-Huurperiode is 10 weken
-Volledig gemeubileerd
-Ideaal ter overbrugging
-Rustig gelegen en alle voorzieningen toch dichtbij
-Twee badkamers
-Inkomenseis van toepassing

De woning is beschikbaar per eind februari voor 10 weken.
De kale huurprijs met meubilering bedraagt €1.150,-.
De huur inclusief alle nutsvoorzieningen (g/w/e, tv, internet, gemeentelijke belastingen) bedraagt €1.450,-.

123Wonen Groningen treedt bij deze woonruimte op als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Voor dit object zijn dus geen bemiddelingskosten van toepassing.  Als u na de bezichtiging wilt gaan huren is de aanbetaling op de eerste huur €150, dit is om de woning te reserveren.

Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw vorige verhuurder en als 123Wonen daar als verhuurmakelaar mag optreden ontvangt u als dank € 100,-.

Vindt u dit aanbod op een andere website? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: http://www.123wonen. nl/makelaar/Groningen

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met:

123Wonen Groningen
Westersingel 3
9718CA Groningen
050-7114422 
Groningen@123wonen.nl
Eigenschappen woonhuis huren in Groningen € 1.150,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden