Woonhuis huren in Groningen, Hyacinthstraat

woonhuis in Groningen

Huurwoning: Woonhuis huren in Groningen

Hyacinthstraat
9713XG Groningen
€ 1.195,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Woonhuis aangeboden door 123Wonen Groningen

Deel:

Beschrijving woonhuis huren in Groningen € 1.195,-

123Wonen Dé Verhuurmakelaar biedt aan:

5-kamer tussenwoning te huur met tuin en gratis parkeren!

Hyacinthstraat, Groningen;

Deze ruime tussenwoning met vier slaapkamers is gelegen aan de Hyacinthstraat in de Oosterparkwijk. Deze sfeervolle woning ligt op slechts 5 minuten fietsen van het centrum en het UMCG en binnen 10 minuten bent u bij de RUG. De woning wordt gemeubileerd opgeleverd en beschikt over een fraaie tuin! 

INDELING:

Begane grond: entree, toilet, ruime open woonkamer met een moderne keuken (van alle gemakken voorzien) en een slaapkamer (geschikt als kantoorruimte). De bank in de woonkamer wordt vervangen door een andere bank. 

Eerste verdieping: hal, een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met een grote kast en een derde slaapkamer met een kleine kast (deze kunt u zelf verder inrichten), een balkon en een ruime badkamer met een douche, tweede toilet, wasmachine en droger, toegang naar balkon. Tenslotte is er een tuin aan de achterzijde en achter het huis is er een opbergruimte (schuurtje).

BIJZONDERHEDEN:
- Ideaal voor een stel of gezin, aanvragen van geinteresseerden van meer dan 2 personen die geen gezin vormen worden niet in behandeling genomen
- Volledig gemeubileerd
- Inkomenseis van toepassing 
- Voor 12-20 maanden beschikbaar 
- Tot 30 juni 2021 beschikbaar (20 maanden)

Per 22 oktober beschikbaar tot 30 juni 2021 (20 maanden). Verlenging is niet mogelijk.

Huurprijs is €1.195,- per maand + een voorschot van ca. €220,- per maand voor de nutsvoorzieningen (gas, water, licht, tv, internet en gemeentelijke belastingen).
Totaal: €1.415,- per maand
Borg: €1.415,- 

--

123Wonen Groningen treedt bij deze woonruimte op als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Voor dit object zijn dus geen bemiddelingskosten van toepassing.  Als u na de bezichtiging wilt gaan huren is de aanbetaling op de eerste huur €150, dit is om de woning te reserveren.

123Wonen Groningen werkt bij deze woonruimte als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw vorige verhuurder en als 123Wonen daar als verhuurmakelaar mag optreden ontvangt u als dank € 100,-.

Vindt u dit aanbod op een andere website? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: http://www.123wonen.nl/makelaars/Groningen

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met:

123Wonen Groningen
Westersingel 3
9718CA Groningen
050-7114422 
Groningen@123wonen.nl

 
Eigenschappen woonhuis huren in Groningen € 1.195,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden