Woonhuis huren in Groningen, Pelikaanstraat

woonhuis in Groningen

Huurwoning: Woonhuis huren in Groningen

Pelikaanstraat
9713BW Groningen
€ 1.075,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Woonhuis aangeboden door 123Wonen Groningen

Deel:

Beschrijving woonhuis huren in Groningen € 1.075,-

Wilt u wonen in een energiezuinige 4-slaapkamer woning op een unieke locatie in Groningen?

www.stadswerfgroningen.nl

Aan de Pelikaanstraat in Groningen (project Stadswerf Dok) worden er vanaf medio januari een aantal nieuwbouw woningen opgeleverd! 

Alleen voor bewoners van deze straat! Carsharing via Urban Living, er zijn twee elektrische BMW's aanwezig die op basis van uurtarief kunnen worden gebruikt (een nieuw en uniek mobiliteitsconcept die een tweede auto overbodig maakt).

INDELING WONING

Begane grond: hal/entree met toilet en meterkast, ruime tuingerichte woonkamer met open keuken (totaal ca. 36 m2), openslaande deuren naar de tuin en een separate loopdeur. Open trap naar de verdieping. Nette keukeninrichting (wit, hoekopstelling, aan de voorzijde) v.v. koelvriescombi, vaatwasser, ovenmagenetroncombi, gaskookplaat en afzuigkap. 

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers van ca. 12, 10 en 6 m2, nette badkamer (ca. 4,5 m2) met douche, tweede toilet en vaste wastafel. 

Tweede verdieping: middels vaste trap bereikbaar, vierde slaapkamer met wasmachine aansluiting. CV ketel en Ventilatie-unit. 

Tuin: Zonnige achtertuin van ca. 33 m2 is voorzien van erfafscheiding en terras. Vrijstaande houten fietsenberging (ca. 5 m2 met elektra) en achterom. 

LOCATIE

Stadswerf staat voor rustig en besloten wonen aan de rand van de Oosterparkbuurt. Een wijk met basisscholen, sportvoorzieningen, park en plantsoen binnen handbereik. Het bruisende centrum van Groningen is slechts acht minuten fietsen.

De Oosterparkwijk is eenvoudig bereikbaar met de auto en de fiets. De belangrijkste toegangswegen van de wijk zijn de oude landweggetjes Zaagmuldersweg en Olieweg. Auto's en brommers mogen hier niet harder dan 30 km per uur. Regent het? Dan pakt u de bus! 

BIJZONDERHEDEN
- Energielabel A
- Inclusief 4 zonnepanelen
- Bouwjaar 2017
- 115 m2 wonen
- Mogelijkheid om een parkeerplaats te huren in het souterrain van het naastgelegen gebouw voor € 68,50,- per maand. 
- Mogelijk om additioneel een elektrische BMW huurauto te gebruiken (Carsharing), welke per minuut kan worden afgerekend. Voor meer informatie zie bladzijde 7 van de brochure
- Rookvrije woning
- Waarborgsom van toepassing 
- Woning worden behang klaar opgeleverd
- Inkomenstoets van toepassing 
- Geen studenten bewoning. 

HUURPRIJS
€ 1.075,- per maand bij een twee jarig contract (daarna onbepaalde tijd)

€ 1.145,- per maand bij een jaar contract (daarna onbepaalde tijd)

De huurprijzen zijn exclusief alle voorzieningen zoals, gas, water, elektra, internet tv en gemeentelijke heffingen. 

HUREN?
Neem nu vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, een vrijblijvende bezichtiging of een reservering op een van deze prachtige woningen!

Inschrijven kan via groningen@123wonen.nl 

123Wonen Groningen treedt bij deze woonruimte op als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Voor dit object zijn dus geen bemiddelingskosten van toepassing.  Als u na de bezichtiging wilt gaan huren betaald u de borg in het vooruit, dit is om de woning te reserveren.Eigenschappen woonhuis huren in Groningen € 1.075,-

Copyright 2010-2017 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden