Huurwoning huren in Leeuwarden, 0

huurwoning in Leeuwarden

Huurwoning: Huurwoning huren in Leeuwarden

0
8911DH Leeuwarden
€ 975,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Huurwoning aangeboden door JeCeMoon Verhuurmakelaars

Deel:

Beschrijving huurwoning huren in Leeuwarden € 975,-

KIJK DAT IS HET MOOIE VAN LEEUWARDEN!

Dit zeer fraaie GEMEUBILEERDE appartement is gelegen op een prachtige locatie in het centrum van de hoofdstad van Friesland.
Uitzicht op de Oldehove, de voor Leeuwarden karakteristieke scheve toren met rijke historie. De woning is gelegen in het bruisende hart van de stad, temidden van vele monumentale panden, winkels en horecagelegenheden.
Op loopafstand ligt het prachtige stadspark De Prinsentuin, een oase van rust in het centrum van Leeuwarden. Je kunt heerlijk rondwandelen door het park dat direct aan het water ligt.

Indeling:
Begane grond: eigen entree, trap naar 1e verdieping, toilet. Ruime lichte woonkamer (24 m2) met grote raampartijen. Niveauverschil naar de grote open woonkeuken van 18,5 m2. De keuken is voorzien van o.a. koelkast, vrieslades, magnetron en kookgelegenheid. Via de keuken bereik je het dakterras. Nette badkamer met douchecabine en wastafel.

2e verdieping (bereikbaar via spiltrap): overloop. Voorzijde een grote slaapkamer van 18 m2. Kleinere slaap-/studeerkamer van 8 m2. Wasruimte/berging voorzien van wasmachine, cv-ketel en aparte bergruimte.

De woning is per 1 april 2012 aanvaarden. De woning is niet te huur voor studenten of voor gezinnen met kinderen.

Huurprijs is ? 975,00 inclusief gas, licht en water. Voor een tweede persoon wordt een maandelijkse toeslag op de energiekosten gerekend van ?50,00.

Eventueel is ONGEMEUBILEERDE verhuur ook mogelijk. Voorwaarden worden in overleg besproken

!! LET OP: voor deze woning zijn géén inschrijfkosten verschuldigd. Informeer naar de voor deze woning geldende specifieke bemiddelingskosten !!

In centrum stad

Eigenschappen huurwoning huren in Leeuwarden € 975,-

Copyright 2010-2018 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden