Huurwoning huren in Leiden, Schouwenhove 27-b

huurwoning in Leiden

Huurwoning: Huurwoning huren in Leiden

Schouwenhove 27-b
2332DP Leiden
€ 2.253,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Huurwoning aangeboden door Makelaarskantoor van Stralen

Deel:

Beschrijving huurwoning huren in Leiden € 2.253,-

********** EXCLUSIEF VOOR 55+ERS **********
In Schouwenhove woont u zelfstandig. Zorgeloos, comfortabel en veilig, in alle privacy. Voor wie dat nodig heeft, is er alle mogelijke service. Wonen in Schouwenhove betekent zelfstandig wonen met dienstverlening. U bepaalt zelf het serviceniveau. Kies uit verschillende lichte, ruime appartementen, uitgevoerd met een luxe keuken en eigentijdse badkamer.
Schouwenhove heeft alles onder ťťn dak. Een recreatiezaal met uitzicht over de wijde omgeving, een bar, sportfaciliteiten, een supermarkt, een kapsalon en schoonheidssalon en de nodige zorgfaciliteiten. Welke service u ook nodig hebt, u vindt het in Schouwenhove.

Services
Comfortabel wonen in Schouwenhove betekent dat u gebruik kunt maken van tal van voorzieningen en services. De voorzieningen en diensten met een * zijn inbegrepen bij de huur- en woonservicekosten.

In uw woning: Luxe keuken met 2-pits inductieplaat en magnetron*Luxe badkamer, ingericht voor senioren*Alarmsysteem met doormelding naar de receptie*Brandmelders met doormelding naar receptie en brandweer*Communicatie-installatie met de receptie, 24 uur per dag bemand*Radio- en televisiesignaal*Telefoon- en internetaansluiting* (exclusief abonnement)

Zorgverlening: Gespecialiseerde ziekenverzorgende, dagelijks aanwezig*Apotheekservice ? medicijnen bezorgen*Fysiotherapie, zowel aan huis als in praktijkruimte SchouwenhoveHuisarts (wekelijks spreekuur in praktijkruimte Schouwenhove)Steunpunt thuiszorgorganisatie24-uurs zorg (op indicatie)

Veiligheid in het gebouw: Receptie, 24 uur per dag bemand*Brandmelders in alle ruimten*Videobewaking gebouw*

Dienstverlening: Warme maaltijden (dagelijks keuzemenu; op verzoek ook voor gasten)PartyserviceAdvies over en bemiddeling voor huishoudelijke hulp*Administratieve dienstverlening*Bankfaciliteiten, postzegelverkooppunt*E-mails versturen en ontvangen*Technische dienst voor algemeen onderhoud* en privť-klusjesVerhuisserviceWoninginrichtingWasserij en stomerijBezorging boodschappen uit onze supermarkt*Verkoop bloemen en planten

Faciliteiten: Vaste parkeerplaats voor elk appartementOpenbaar vervoer voor de deurLuxe logeerkamers voor uw gastenBibliotheek*BrievenbusSupermarktDames- en herenkapsalonPedicure en schoonheidssalon

Wonen met zorg
Een val, een ziekte, ander fysiek ongemak. De ene dag kun je nog alles, de dag erna niets of in het beste geval veel minder. Dan is het een gerust gevoel dat er elke dag een gespecialiseerd ziekenverzorgende in Schouwenhove is, die de eerste hulp kan verlenen, de zorg coŲrdineert en (letterlijk) de vinger aan de pols houdt.

Huisarts
In de praktijkruimte op de begane grond houdt elke week een huisarts spreekuur. U hoeft niet de deur uit voor een consult. De dokter is bijna dagelijks even in huis voor patiŽntenbezoek.

Fysiotherapie
Als het nodig is , kunt een beroep doen op onze vaste fysiotherapeut. Bijvoorbeeld als u aan het revalideren bent, na een ziekenhuisopname. Dan komt de fysiotherapeut ook aan huis. In de fitnessruimte op de bovenste verdieping wordt u begeleid als u weer wat verder bent in het herstelproces.

Overige zorg
De diŽtiste en de trombosedienst komen bij u aan huis als dat nodig is. De thuiszorgorganisatie heeft een steunpunt in Schouwenhove, zodat uw zorg altijd snel is geregeld. De apotheek komt meerdere keren per dag in Schouwenhove en bezorgt uw medicijnen bij u thuis.

Bemande receptie
Het is niet alleen gastvrij en vriendelijk, maar vooral ook veilig: een receptie die 24 uur per dag is bemand. En wat onze receptionist niet ziet, wordt geregistreerd door ons video-bewakingssysteem. Een rustig gevoel!

Brandpreventie
Hoe veilig een modern gebouw ook is, je kunt niet voorzichtig genoeg zijn met rook en vuur. Niet alleen in de appartementen, maar in alle ruimten van Schouwenhove zijn brandmelders geÔnstalleerd met een directe doormelding naar receptie en de brandweer. De brandweer inspecteert geregeld of alles nog naar behoren werkt.

Hulp bij alledaags werk
Het huishouden, technische klusjes, administratie, de was: het kan wel eens fijn zijn om dat soort werkzaamheden uit te besteden. We helpen u graag aan betrouwbare huishoudelijke hulp, doen technische klusjes als een schilderij ophangen of meubels verplaatsen, houden uw administratie op orde en doen de was. Allemaal op verzoek, want als u het liever zelf doet ? prima! En hebt u een andere wens? Stel ons uw vraag en we bekijken wat mogelijk is.

Verhuizen
Verhuizen naar Schouwenhove is een grote stap. Er is van alles te regelen, uit te zoeken, aan te schaffen. Onze verhuisservice komt dan goed van pas. De verhuizers sjouwen niet alleen, ze helpen u ook met in- en uitpakken en installeren. U mag achteroverleunen! En voor de inrichting en stoffering van uw appartement kunnen wij u in contact brengen met betrouwbare bedrijven die veel ervaring hebben in onze serviceflat. Ze kennen de appartementen en weten u goed te adviseren.

Maaltijdservice
In de keuken van Schouwenhove wordt dagelijks gekookt. U kiest zelf of u daar gebruik van maakt. Ook voor uw gasten kunt u maaltijden bestellen. Volgt u een dieet? De koks van Schouwenhove zijn gewend rekening te houden met dieetwensen en -voorschriften. Elke maaltijd wordt met zorg bereid en gepresenteerd. U ontvangt de maaltijd gekoeld in een speciale koelkast naast uw voordeur.

Ontmoeten
Zelfstandig wonen, maar wel met generatiegenoten als buren. Mensen in dezelfde levensfase, die nog volop in het leven staan, maar ook veel hebben om op terug te kijken. De een houdt van sport, de ander heeft interesse in cultuur, een derde houdt van lezen of wandelen. Maak nieuwe kennissen tijdens het dagelijks koffie-uurtje of in de fitnessruimte. Leer biljarten of verbeter uw computervaardigheden in de internethoek.

Recreatiezaal met uitzicht
Op de hoogste verdieping van Schouwenhove is een ruime recreatiezaal voor dagelijkse ontmoetingen en wekelijkse activiteiten als concerten, lezingen, spellenmiddagen en filmvoorstellingen. In de fitnessruimte houdt u onder professionele begeleiding uw conditie op peil. Bij de bar wordt tweemaal per week samen geborreld en puzzelaars hebben hun eigen tafel met duizenden stukjes blauw, groen of wit.

Nog meer activiteiten: biljartclub, bridgeclub, gymclub, schilderclub, hobbyclub

Ruimte voor ideeŽn
Nieuwe ideeŽn voor activiteiten zijn altijd welkom. De bewonersvereniging is actief en organiseert van alles. Er is een open oor voor iedereen die plannen inbrengt. Zo is er op initiatief van de vereniging een appartement op de begane grond geschikt gemaakt als hobbyruimte. Daar wordt geschilderd, geknutseld en aan andere hobby?s gewerkt.

Vervoer
Uw auto parkeert u direct voor de deur, op de speciaal voor u gereserveerde parkeerplaats. Ook de bus stopt voor de deur. Deze sluit aan op het NS-netwerk en andere busdiensten. Taxi?s en vervoer-op-maat kennen de weg naar Schouwenhove. Voor fietsers is er een overdekte stalling met ? dat is handig! ? oplaadpunten voor uw elektrische fiets.

Kapper en schoonheidssalon
Voor de kapper, de pedicure of de schoonheidsspecialiste hoeft u alleen maar de lift te nemen naar de begane grond. U bent in professionele handen bij de kappers van Knappe koppies of onze gespecialiseerde schoonheidsspecialiste en medisch pedicure.
Bibliotheek
Schouwenhove heeft een eigen bibliotheek en leeszaal, gerund door vrijwilligers. Naslagwerken, fotoboeken, literatuur, biografieŽn of thrillers: keuze genoeg in de sfeervolle ruimte.

Luxe logeerkamers
Ontvangt u logees voor ťťn of meer dagen? Geen probleem. Daar is Schouwenhove op voorzien. Reserveer voor uw gasten een compleet uitgeruste slaapkamer met televisie, badkamer en de mogelijkheid koffie en thee te zetten. De bedden zijn opgemaakt en handdoeken liggen klaar.

Een 1-kamerappartement of 4-kamerappartement is mogelijk op aanvraag.

Zie onze andere advertenties voor 2-kamerappartementen.

Eigenschappen huurwoning huren in Leiden € 2.253,-

Copyright 2010-2020 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden