Huurwoningen huren in Mook

U zoekt een huurwoning in Mook. Of u nu een vrijstaande huurwoning een appartement een kamer een studio of een flat zoekt in Mook u vindt bij ons altijd het actuele aanbod van makelaars en van particulieren. U kunt zich op Huurda gratis inschrijven, zodat u als eerste op de hoogte wordt gehouden van het nieuwe aanbod van huurwoningen in Mook.

Of u tijdelijk wilt huren of voor onbepaalde tijd in Mook, dat maakt ook niet uit, wij bieden alle varianten van huurwoningen aan.

Wilt u uw appartement of huurwoning verhuren in Mook, dat kan ook via ons. Wij verhuren tijdelijk, kaal, gemeubileerd of gestoffeerd (ook via leegstandswet) of voor onbepaalde tijd woningen in Mook.

Actueel Aanbod Huurwoningen in Mook

Bekijk!

Appartement te huur in Mook

appartement in Mook

Kerkstraat
Mook
40 m²
€ 775,-

Gerenoveerd licht 2-kamerappartement van ca. 40m2 op de eerste verdieping in een karakteristiek oud pand in  het centrum van Mook. Slecht 10 km van Nijmegen, nabij openbaar vervoer en natuur.Indeling; Entree/hal met toegang tot de keuken... Lees verder

Per direct beschikbaar. Aangeboden op: 19-04-2018

Bekijk!

Appartement te huur in Mook

appartement in Mook


Mook
40 m²
€ 775,-

Op 8 km van de universiteit Bijzonder mooi appartement Deze ruimte is prima geschikt voor maximaal 2 personen Voor huisdieren is deze ruimte niet gescikt en er mag ook niet gerookt worden. De huur is € 775,-- per maand Voorschot energie en water... Lees verder

Per direct beschikbaar. Aangeboden op: 14-04-2018

Copyright 2010-2018 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden