Huurwoning huren in Nijmegen, Oude Groenestraat

huurwoning in Nijmegen

Huurwoning: Huurwoning huren in Nijmegen

Oude Groenestraat
6515 EA Nijmegen
€ 2.750,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Huurwoning aangeboden door EHR Arnhem

Deel:

Beschrijving huurwoning huren in Nijmegen € 2.750,-

Unieke geheel gerestaureerde halfvrijstaande woning, voormalige boerderij met met maar liefst ca. 350 m2 woonoppervlakte. De woning (Rijksmonument) maakt deel uit van een T-boerderij en is geschikt voor een diversiteit aan woonmogelijkheden en eventueel (kleinschalig) kantoor aan huis! Vanwege de unieke locatie tussen Nijmegen en Arnhem bereikt u vanuit deze woning beide grote steden in enkele autominuten evenals de aansluiting naar de A73/A50. U kunt wandelingen maken door het aangrenzende opengesteld landgoed van 40 hectare. Het landgoed is tevens een Rijksmonument als bijzonder cultuur historisch erfgoed en beschermd natuurgebied. De op steenworp gelegen autoluwe dijk langs de Waal biedt u prachtige vergezichten en fietsmogelijkheden.

Eigenaren hebben kosten nog moeite bespaard om de boerderij te transformeren in een schitterende woning met alle hedendaagse faciliteiten waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen met behoud van originele details.

Neemt u even de tijd om te lezen welke bijzondere mogelijkheden deze woning u biedt.

Indeling woonhuis:

Begane grond:

Entree is mogelijk via de bijkeuken, werk/slaapkamer en voordeur. Via de de voorzijde van de woning bereikt u de entree via de bijkeuken, de royale bijkeuken is voorzien van witgoedaansluitingen, vanuit de bijkeuken heeft u tevens toegang tot de centraal gelegen hal en de woonkeuken, de woonkeuken biedt u veel licht en ruimte met eveneens toegang naar de woonkamer; de ruime woonkamer is aan de achterzijde van woning gesitueerd voorzien van grote raampartijen aan de zij-en achterzijde met uitzicht op de tuin, terras en weiland met fruitbomen en schapen.

Indien u de woning betreed via de voordeur bereikt u de centraal gelegen hal met aan uw rechterzijde toegang tot de woonkamer, keuken en bijkeuken. In de hal is tevens een toiletruimte gesitueerd. Aan uw linkerzijde bereikt u de slaapkamers, de (wijn)kelder en de 1e verdieping.

De eerste 2 ruim bemeten slaapkamers hebben beide toegang tot de in het midden gelegen badkamer, de badkamer is voorzien van een toilet, douche, ligbad (type badkuip) en 2 wastafels, de badkamer kan aan beide zijde afgesloten worden voor uw privé gebruik.

De 3e slaapkamer kan tevens dienen als werkkamer en beschikt over een eigen entree, deze slaapkamer is voorzien van een badkamer-en suite met toilet, douche en wastafel.

1e verdieping:

De 1e verdieping is bereikbaar via de central hal. De onder de monumentale kap gesitueerde ruimte van maar liefst 90 m2 kan op diverse manieren gebruikt worden zoals additionele slaapgelegenheid, kinderspeelkamer, kantoor aan huis of separate living. Tevens treft u op deze verdieping een 4e slaapkamer met dakkapel; een separate toiletruimte en een badkamer met douche, wastafel en een kastenwand onder de borstwering. De gehele verdieping is voorzien van een hoogwaardige kunststof vloer in een houtstructuur.

Tuin:

De bij de woning behorende tuin is recentelijk opnieuw aangelegd. De nog aan te leggen beukenhagen en hekwerk beschermen uw privacy. De privé parkeerplaats is bereikbaar via een automatisch bedienbaar hekwerk en biedt parkeergelegenheid aan minimaal 2 auto's. Er is een nabij gelegen parkeerplaats van het medisch centrum met ruim 40 plaatsen, waarvan gebruik gemaakt mag worden buiten kantoor uren.

Bijzonderheden:

3 badkamers en 4 slaapkamers!
de woning is voorzien van een alarminstallatie;
de begane grond is geheel betegeld met Italiaans tegelwerk waaronder vloerverwarming is gelegen;
uniek gelegen tussen Nijmegen, Arnhem en uitvalswegen;
diversiteit aan wandel- en fietsmogelijkheden langs de dijk en 40 hectaren aangelegen landgoed.
de woning is beschikbaar voor kleinschalig kantoor aan huis;
geheel gerenoveerd met hoogwaardige materialen en afwerkingsniveau;
privé- parkeergelegenheid voor 2 auto's plus nabijgelegen additionele parkeergelegenheid voor ca. 40 auto's;
bushalte voor de deur;
op het naastgelegen erf zijn gezondheidsbedrijven gevestigd zoals een huisartsen- en fysiotherapie praktijk;
de woning is een rijksmonument daterend uit de 19e eeuw;
op loopafstand bereikbare winkels zoals AH supermarkt, kruidvat, apotheek e.d;
de borgsom bedraagt 3 x de huursom.

De weergegeven huurprijs is exclusief g,w,e. Tv- internet abonnement en lokale gebruikersheffingen.

Indien u interesse heeft om de woning te bezichtigen kunt u contact opnemen met EHR Nijmegen en EHR Arnhem.
Voor meer informatie over deze huurwoning ga naar ehr.nl

Eigenschappen huurwoning huren in Nijmegen € 2.750,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden