Kamer huren in Nijmegen, Meijhorst

Niet beschikbaar kamer in Nijmegen

Huurwoning: Kamer huren in Nijmegen

Meijhorst
6537 EV Nijmegen
€ 500,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Kamer aangeboden door RNC Wonen

Deel:

Beschrijving kamer huren in Nijmegen € 500,-


Kamer op de eerste verdieping te huur in Nijmegen

Kamer te huur in een woonhuis in Nijmegen. In een rustige kindvriendelijke straat en in de omgeving van het winkelcentrum. De wijk Meijhorst heeft een eigen winkelcentrum met onder andere een AH en div. andere voorzieningen zoals een zwembad, scholen en een steunpunt van de gemeente Nijmegen etc. Iets verderop treft u Winkelcentrum Dukenburg. Het openbaar vervoer en de uitvalswegen zijn op korte afstand te bereiken. Tevens is het recreatiegebied "de Berendonck" dichtbij gelegen waar u heerlijk kunt vertoeven.

Indeling en omschrijving huur kamer in Nijmegen:

Eerste verdieping:
Deze kamer op de eerste verdieping is opgesplitst in twee kamers. De ene kamer is 10m2 en de andere kamer is 7m2. De kamers zijn voorzien van een nette laminaatvloer. Ook zijn de ramen voorzien van rolluiken


De keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap en koelkast en word gedeeld met een andere bewoner.


De badkamer welke u deelt met twee andere bewoners is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Deze is gelegen op de begane grond.


De huurprijs van deze kamer in Nijmegen bedraagt €500,00 inclusief een voorschot voor de kosten van energie, televisie, internet en gemeentelijke heffingen. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van een €750,00.


Voor meer informatie over het huren van deze studio in Nijmegen via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via info@rncwonen.nl


Eigenschappen kamer huren in Nijmegen € 500,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden