Huurwoningen huren in Opende

U zoekt een huurwoning in Opende. Of u nu een vrijstaande huurwoning een appartement een kamer een studio of een flat zoekt in Opende u vindt bij ons altijd het actuele aanbod van makelaars en van particulieren. U kunt zich op Huurda gratis inschrijven, zodat u als eerste op de hoogte wordt gehouden van het nieuwe aanbod van huurwoningen in Opende.

Of u tijdelijk wilt huren of voor onbepaalde tijd in Opende, dat maakt ook niet uit, wij bieden alle varianten van huurwoningen aan.

Wilt u uw appartement of huurwoning verhuren in Opende, dat kan ook via ons. Wij verhuren tijdelijk, kaal, gemeubileerd of gestoffeerd (ook via leegstandswet) of voor onbepaalde tijd woningen in Opende.

Actueel Aanbod Huurwoningen in Opende

Bekijk!

Huurwoning te huur in Opende

huurwoning in Opende

Openderweg 2...
Opende
75 m²
€ 585,-

Op camping De Watermolen staat dit winterharde chalet te huur. De camping is gelegen op de grens van Friesland en Groningen vlakbij de A7. U bent binnen enkele minuten in de stad Groningen of Drachten. Het chalet is per 15 augustus 2016 t... Lees verder

Per direct beschikbaar. Aangeboden op: 23-08-2016

Bekijk!

Huurwoning te huur in Opende

huurwoning in Opende

Openderweg 2...
Opende
75 m²
€ 650,-

Op camping De Watermolen staat dit winterharde chalet te huur. De camping is gelegen op de grens van Friesland en Groningen vlakbij de A7. U bent snel in de stad Groningen of Drachten. Het chalet is per 15 september 2015 te huur. Het c... Lees verder

Per direct beschikbaar. Aangeboden op: 13-01-2016

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden