Huurwoning huren in Purmerend, Tjasker

huurwoning in Purmerend

Huurwoning: Huurwoning huren in Purmerend

Tjasker
1444 GR Purmerend
€ 0,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Huurwoning aangeboden door EHR Purmerend-Zaandam

Deel:

Beschrijving huurwoning huren in Purmerend € 0,-

Deze ruim gelegen villa ligt in een prachtige omgeving nabij het sportpark, winkelcentrum, scholen en uitvalswegen naar Amsterdam. Het geheel verkeert in goede staat van onderhoud en is in 1978 onder architectuur gebouwd.

Entree;
Ruime entree, trapopgang, meterkast, toiletruimte, tuingerichte woonkamer met open haard, open keuken met alle benodigde inbouwapparatuur, luxe badkamer met ligbad en douche, slaapkamer, separate werkkamer alsmede toegang tot inpandige garage en berging. Zeer verzorgde tuin rondom de gehele villa.

Eerste verdieping;
Ruime tweetal slaapkamers met mogelijkheid tot maken van extra slaapkamer. Tevens bevindt zich op de eerste verdieping de centrale verwarming ketel.

Bijzonderheden; gemeubileerd en zeer goed onderhouden woning. De woning is beveiligd met een luxe alarmsysteem en voorzien van diverse zonneschermen.

Huurprijs exclusief g/w/e internet en gemeentelijke heffingen.

Heeft u belangstelling voor deze woning? Schrijf u dan geheel vrijblijvend en kosteloos in via onze website ehr.nl of neem contact op met ons kantoor in Purmerend-Zaandam via telefoonnummer 06-29078011

Voor meer informatie over deze huurwoning ga naar ehr.nl

Eigenschappen huurwoning huren in Purmerend € 0,-

Copyright 2010-2020 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden