Woonhuis huren in Rosmalen, Kruisstraat

Niet beschikbaar woonhuis in Rosmalen

Huurwoning: Woonhuis huren in Rosmalen

Kruisstraat
5249 PA Rosmalen
€ 1.650,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Woonhuis aangeboden door RNC Wonen

Deel:

Beschrijving woonhuis huren in Rosmalen € 1.650,-


Mooie boerderij met schuren te huur op een schitterende locatie in Rosmalen

Deze sfeervolle monumetale boerderij is gelegen in een landelijke omgeving nabij het centrum Rosmalen. Alle voorzieningen, waaronder winkels, scholen, sportaccommodaties en recreatiemogelijkheden zijn op korte afstand gelegen. Het dorp Rosmalen heeft gezellige winkels en heerlijke eetgelegenheden. De uitvalswegen naar alle delen van het land zijn makkelijk en snel bereikbaar.

Indeling en omschrijving huurwoning:

Begane grond:
Via de achterzijde komt u binnen in de hal met een bijkeuken en toilet. Via de hal bereikt u de ruime woonkeuken welke is voorzien van diverse voorzieningen, zoals een keramische kookplaat, afzuigkap en een oven. De keuken beschikt over voldoende opbergruimte in de kasten.


Via de woonkeuken bereikt u ook de zeer ruime woonkamer. De ruime woonkamer is voorzien van een mooie eiken vloer en een Franse gashaard. Middels de tuindeuren in de woonkamer krijgt u toegang tot de ruime tuin.


Vanuit de woonkamer is gelijkvloers aansluitend een recent gerealiseerd slaap/woon-vertrek. Het heeft een ruime slaapkamer, een aparte luxe badkamer en een grote inloopkast.


Eerste verdieping:
Via de vaste trap bereikt u de eerste verdieping welke geheel is voorzien van tapijtvloer. Middels de ruime overloop krijgt u toegang tot de drie ruime slaapkamer en de riante badkamer. De badkamer is voorzien van twee wastafels, douche en toilet.


Buiten:
De woonboerderij beschikt over twee riante afdaken, een grote tuin rondom met prachtig uitzicht op de polder en de ondergaande zon. Bij deze boerderij zijn vele extra mogelijkheden bij te huren.Zo zijn er de volgende mogelijkheden bij deze woning: Er is een kippenhok, paardenschuur (45m2), opslag ruimte (voormalige stal) met betonnen vloer aanwezig. Ook is er een achterhuis met betonnen vloer (94,5 m2), autenthieke schuren (88 m2 + 81m2), een dubbele garage (72m2) en een veldschuurtje aanwezig (36m2). Eventueel is het mogelijk om een wei te huren grenzend aan dit perceel!


Kortom een woning met zeer veel mogelijheden!
De woning wordt tijdelijk verhuurd waarbij een langere termijn bespreekbaar is.


De huurprijs van deze sfeervolle boerderij in Den Bosch bedraagt € 1650,00 exclusief een voorschot van de kosten voor energie en tuinonderhoud. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van € 2500,00.


Voor meer informatie over het huren van deze boerderij in Rosmalen via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via info@rncwonen.nlEigenschappen woonhuis huren in Rosmalen € 1.650,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden