Huurwoningen huren in Rotterdam-het Lage Land

U zoekt een huurwoning in Rotterdam-het Lage Land. Of u nu een vrijstaande huurwoning een appartement een kamer een studio of een flat zoekt in Rotterdam-het Lage Land u vindt bij ons altijd het actuele aanbod van makelaars en van particulieren. U kunt zich op Huurda gratis inschrijven, zodat u als eerste op de hoogte wordt gehouden van het nieuwe aanbod van huurwoningen in Rotterdam-het Lage Land.

Of u tijdelijk wilt huren of voor onbepaalde tijd in Rotterdam-het Lage Land, dat maakt ook niet uit, wij bieden alle varianten van huurwoningen aan.

Wilt u uw appartement of huurwoning verhuren in Rotterdam-het Lage Land, dat kan ook via ons. Wij verhuren tijdelijk, kaal, gemeubileerd of gestoffeerd (ook via leegstandswet) of voor onbepaalde tijd woningen in Rotterdam-het Lage Land.

Actueel Aanbod Huurwoningen in Rotterdam-het Lage Land

Bekijk!

Appartement te huur in Rotterdam-het Lage Land

appartement in Rotterdam-het Lage Land

Everaertstra...
Rotterdam-he...
70 m²
€ 825,-

Let op, goedkope starters woning!! Uitstekend onderhouden 2 kamer woning 70m2 oppervlakte, op de vierde verdieping van een keurig verzorgd appartementencomplex, met dubbele liftinstallatie en een afgesloten ontvangs... Lees verder

Per direct beschikbaar. Aangeboden op: 23-08-2016

Copyright 2010-2020 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden