Appartement huren in Rotterdam, Heer Hugostraat

Niet beschikbaar appartement in Rotterdam

Huurwoning: Appartement huren in Rotterdam

Heer Hugostraat
3061 NL Rotterdam
€ 1.600,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door 123Wonen Rotterdam

Deel:

Beschrijving appartement huren in Rotterdam € 1.600,-

!! WONINGDELERS ALERT !!

Gerenoveerd 4 kamer appartement beschikbaar voor 3 woningdelers op een toplocatie in Rotterdam Kralingen. De woning is super centraal gelegen in een gezellige winkelstraat waar voldoende supermarkten en gezellige eettentjes gelegen zijn. Het centraal station is binnen 10 minuten per OV te bereiken, de tram stopt letterlijk voor de deur. Ook de Erasmus Universiteit is goed aan te lopen.
Tevens is de mooiste plas van Rotterdam aan te lopen! 

Centrale gemeenschappelijke entree met lift;  bij binnenkomst betreed je de hal welke toegang geeft tot de keuken, badkamer, balkon, slaapkamers en woonkamer.
De 3 slaapkamers zijn gelijk in m2 en beschikken allen over een eigen wastafel met spiegel. 

De enorm grote en lichte woonkamer is gelegen aan de straatzijde met zicht over de Vlietlaan, en voorzien van een enorme raampartij. De gehele woning word verwarmd middels CV en is voorzien van dubbel glas.
De keuken is vrij basis maar bied voldoende kastruimte., ook is er een vaste kast aanwezig welke gebruikt kan worden als bergruimte.

De woning beschikt over twee toiletten, één seperaat toilet en één toilet gelegen op de badkamer. De badkamer is daarnaast voorzien van een wastafel met spiegel en een ruime douche.
Naast een eigen balkon is er een gezamenlijk dakterras aanwezig met adembenemd zicht over Rotterdam!

Deze woning is uitermate geschikt voor young professionals of studenten met garantsteller.
Op dit moment bieden wij 4 soortgelijke appartement aan in hetzelfde complex!

Huurcondities:

  • Huurprijs: €1600,- excl. G/W/L, kabelTV, internet en gemeentelijke heffingen
  • Waarborgsom: min. 1 maand
  • Inkomenseis: minimaal 3 keer de maand huur bruto of garantsteller
  • Huurperiode: minimaal 12 maanden
  • Wijze van oplevering: gestoffeerd
  • Per direct beschikbaar

Vakantietoeslag en overige vaste vergoedingen worden niet meegerekend. Voldoet je niet aan de inkomenseis is het eventueel mogelijk om aanmerking te komen indien je over een borgsteller beschikt!

 

----

123Wonen Rotterdam werkt bij deze woonruimte als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw vorige verhuurder en als 123Wonen daar als verhuurmakelaar mag optreden ontvangt u als dank na een succesvolle bemiddeling € 100,-.

Voordat je een bezichtiging kan inplannen moet je ingeschreven staan op de website van 123Wonen. De inschrijving is geheel gratis. 

Vindt u dit aanbod op een andere website? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: http://www.123wonen.nl/makelaar/Rotterdam 

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met:

123Wonen Rotterdam
Sionstraat 13a
3061 EP Rotterdam

010-7600391
rotterdam@123wonen.nl

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

 
Eigenschappen appartement huren in Rotterdam € 1.600,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden