Appartement huren in Rotterdam, Hemingwayplaats

Niet beschikbaar appartement in Rotterdam

Huurwoning: Appartement huren in Rotterdam

Hemingwayplaats
3068 WN Rotterdam
€ 1.095,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door 123Wonen Rotterdam

Deel:

Beschrijving appartement huren in Rotterdam € 1.095,-

TURN-KEY! Wat een geweldig 3 (voorheen 4) kamer appartement. Een woonkamer van 43 m2 met over de gehele breedte een balkon op het zuiden. Het meest gezellige winkelcentrum van de regio aan uw voeten “De Hesseplaats”. Met de metro binnen 20 minuten in hartje Rotterdam, en op loop / fietsafstand diversen recreatiegebieden zoals de Rottemeren, de Zevenhuizerplas, de Eendragtspolder met zijn olympische roeibaan, de rotte en het Hoge en Lage Bergse Bos. 

Entree met beltableau en 2 liften. Dit appartement bevind zich op de 3e etage. 

Indeling: hal/entree met hal naar de diverse ruimtes. De keuken bevind zich aan de voorzijde van de woning, deze is L-vormig en modern. Het warme water komt via een boiler en er is o.a. een vaatwasser, oven en aparte magnetron en een koelkast. 

De masterbedroom is voorzien van een grote inloopkast, de 2e slaapkamer ligt aangrenzend. De badkamer is voorzien van een douchehoek, wastafel en er is ruimte voor de wasmachine. Het toilet is separaat en bevind zich naast de badkamer. 

De woonkamer is méér dan groot, voorheen was een deel van de woonkamer een 3e slaapkamer. Een deur geeft toegang tot het gezellige balkon welke op het zuiden ligt. 
Een elektrisch zonnescherm zorgt voor koelte in de woonkamer tijdens een warme zomer. Op de begane grond is een inpandige fietsenberging. 

 

Huurcondities:

Huurprijs: €1095,00 exclusief GWETV/internet
Voorschot stookkosten: €90,00
Inkomenseis: minimaal 3 keer de huur bruto
Huurperiode: minimaal 12 maanden
Woning is niet geschikt voor woningdelers.
Toewijziging: er worden geen uitlatingen gedaan over het toewijzingsbeleid

--- 

123Wonen Rotterdam werkt bij deze woonruimte als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw vorige verhuurder en als 123Wonen daar als verhuurmakelaar mag optreden ontvangt u als dank na een succesvolle bemiddeling € 100,-.

Voordat je een bezichtiging kan inplannen moet je ingeschreven staan op de website van 123Wonen. De inschrijving is geheel gratis. 

Vindt u dit aanbod op een andere website? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: http://www.123wonen.nl/makelaar/Rotterdam 

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met:

123Wonen Rotterdam
Sionstraat 13A
3061 EP Rotterdam

T:010-7600391
E:rotterdam@123wonen.nl

 

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn ter indicatie.

 


Eigenschappen appartement huren in Rotterdam € 1.095,-

Copyright 2010-2019 - huurda.nl - Alle rechten voorbehouden